A libsizmus háborúja

libsik_1.jpg

Mindig is utáltam az Oroszokat. Mert a Don-kanyarban lemészároltak 130.000 Magyar katonát. Mert 1956-ban leverték a szabadságharcot, megöltek többezer embert, és elűztek 200.000 magyart az országból. Mert nyakunkra hozták a kommunizmust, ami évtizedekre visszadobta az országot, korrumpálta az embereket, nyomort és eladósodást hozott. Mert elkövették azokat a borzalmakat, amiket Polcz Alaine leírt az "Asszony a fronton" című könyvében. Mert elhurcoltak sokezer embert Szibériai munkatáborokba, ahonnan kevesen tértek vissza. Nagyapám mesélte, hogy Vladivostok-ban krumplihéjat evett, hogy ne haljon éhen. Mert globálisan terjesztették erőszakkal a kommunizmust, ami 100 millió halottat eredményezett, és évtizedekig tartó hidegháborút, atomfegyverkezést, hihetetlen gazdasági károkat. 

Most mégis egyértelmű számomra, hogy Putyin mellé kell állni. Hosszasan tudom sorolni az okokat, hogy miért, de röviden összefoglalva: ez a háború nem Ukrajna miatt folyik több mint egy éve. Ez a libsizmus háborúja azok ellen, akik nem hajlandóak lenyelni az Amerikából eredő erőszakos, intoleráns, totalitárius imperializmust. A libsi őrület hegemóniáját. Az LMBTQ, woke, multikulti, BLM, piszi, femináci progresszivizmus globalizálását.  A háború oka az, hogy Amerika "külpolitikája" a woke ideológia terjesztése, és Putyin útjukban áll. Enélkül nem lenne háború. Az Oroszok csak olyan területeket foglaltak el, ahol Oroszok élnek. A Krim-et is háború nélkül foglalták el. Ukrajna az államcsőd szélén állt, még a gázszámláját sem tudta kifizetni, ezt egyedül nem tudta volna megakadályozni. A háború nem emiatt van, hanem az USA ideológiája miatt, amit most ők próbálnak a világra ráerőltetni, ugyanúgy, mint 100 évvel ezelőtt a szovjetek a kommunizmust. Magyarországot is azért támadja az EU vezetése, mert nem fogadjuk el az amerikai libsi ideológiát. Döbbenetes, hogy a világ mindig valamilyen izmus terjesztése miatt szenved újra és újra, egyszer egyik oldalról, máskor a másikról. Abból is látszik, hogy miről szól ez a háború, hogy lokális területi konfliktusok (Krim+2 megye elfoglalása) soha nem okoznak globális konfliktusokat. Ideológiai fanatizmus viszont igen, a múltban is ebből lettek világháborúk.

2015 óta egyre több területen és egyre erősebben látszik a libsizmus térhódítása. Nincs már a hétköznapoknak olyan mozzanata, amit nem érintene. Egy fanatikus sorosista kisebbség terjeszkedik amerikai pénzből, mindenhová beteszik a lábukat és átveszik az intézmények irányítását. Libsi érzékenyítés az óvodában, iskolában, egyetemeken. Ha szülőként nem akarod, hogy a gyerekedet átneveljék, akkor beperelnek. Libsi oktatás folyik az egyetemeken. Ha professzorként nem állsz be a sorba, akkor kirúgnak. Libsi továbbképzés a bíróságokon. Kapjanak enyhe ítéleteket a baloldali korrupt politikusok és áldozatszerepbe emelt bűnözők. Libsi államügyészek döntsenek arról, hogy Trump-ot le kell tartóztatni. Libsi sorozatok ezreit okádja magából a Netflix és HBO, ahol a fehér keresztény férfiakat ördögként festik a falra, és minden pozitív karaktert fekete vagy meleg szereplő játszhat csak. Hollywoodban is csak libsi filmek készülhetnek, Oszkár díjas film nem is lehet, csak ami piszi. A multicégek is beálltak a sorba, gyártják a szivárványszínes termékeket, gyerekjátékoktól kezdve a sörösdobozig. A reklámfilmekben is csak érzékenyítő propaganda mehet, pl. egy 120 kilós "balerina" táncol be a képernyőre és reklámozza a női intimbetétet, miközben a nézőt a hányinger kerülgeti. https://www.youtube.com/watch?v=BXMcJNzER3U

Divatbemutatót sem lehet már megnézni anélkül, hogy zsírszalonna reklámnak is megfelelő nőket küldenének ki a kifutóra. Facebookon, Youtoube-n, és minden globális IT cégnél (Twitter kivételével) cenzúráznak nem-piszi tartalmakat, és propagálnak libsi érzékenyítést. A teljes (közösségi)média, oktatás, igazságszolgáltatás, kereskedelem, multicégek és más intézmények libsi kézben vannak. A konzervatív oldal sajnos elkövette azt a hibát, hogy átengedte az intézményeket a progresszív oldalnak, mert az volt az alapelvük, hogy "a politika és az állam ne avatkozzon be az emberek életébe". Ez sajnos már nem működik, mert a fanatikus, világmegváltó küldetéstudatba beleőrült libsik pont ezt akarják: beleavatkozni az emberek életébe, átnevelni az embereket, mérnökösködni a társadalommal. Ezt nem tudnák megtenni, mert választásokon kb. 3%-ot érnek el, de Soros pénzével megtámogatva átvették a teljes intézményrendszert, és már törvényekkel sem lehet megállítani őket, hiszen a globalizált világban a nemzetileg megszavazott törvényeknek kevés hatása van, főleg úgy, hogy Sorosnak saját elmondása szerint 226 megbízható képviselője van EU parlamentben.

Tehát összefoglalva: egy neomarxista, neoliberális, fanatikus progresszív kisebbség vette át a hatalmat Amerikában és Európa többségében. 2015 óta a migránshullámokat is támogatják, pénzelik az embercsempészetet, és felhasználják a sokmilliós népvándorlást, hogy átalakítsak az európai kultúrát, identitást, és multikulti társadalmakat hozzanak létre, amelyek jól irányíthatóak, jól beleillenek a multinacionális cégek konzumidióta célközönségébe. Erős nemzeteket meg kell törni, közösségeket fel kell számolni, mert csak a multikulti keveredésben közösségek nélkül maradt egyén az, aki megfelel a libsi céloknak. Az ilyen egyént lehet átnevelni, az ilyen egyén nem politizál, hanem engedelmes konzumidiótaként bármit meg lehet tenni vele, szépen lehet érzékenyíteni, és terelni oda, ahol a libsi ideológia akarja látni az embert a megálmodott utópiájában. Elvtársak, mindig csak előre, világ libsijei egyesüljetek!  

Aki átélte a kommunizmust, annak borzalmas érzés ezt látni. Mikor valamelyik előző bejegyzésem alatt kommentben írtam erről, és arról, hogy ez a borzalom már Ausztriában tart, pár száz kilométerre tőlünk, akkor valaki erre azt válaszolta, hogy: Igen, de ne csak nyugatra nézzek, hanem keletre is. Arrafele, pár száz kilométerre tőlünk Oroszország van, és ott nincs esélyük a libsiknek a hatalomátvételre.

Ez a kommentelőm előre látott valamit, ami beigazolódott. Valóban ott a frontvonal az Oroszoknál, a libsi terjeszkedés határvonala. Azóta fegyverekkel is folyik a harc ezért a határvonalért. Elképesztő fanatizmussal harcolnak a libsik, semmit nem sajnálnak feláldozni az ideológiájukért: Európa teljes energiaellátása veszélybe került, a világháborúk óta nem látott infláció és áruhiány keletkezett, emberek éheznek és nem tudnak fűteni. Havonta küldenek dollármilliárdokat ebbe az értelmetlen háborúba, és sokszázezer emberéletet áldoznak fel, hatalmas területeket bombáznak szét. Afrikából hiányzik a gabona, a fél világ szenved és fizeti az árát a libsi háborúnak. Annyira fanatikusak, hogy egy atomháborút is megkockáztatnak, semmilyen ár nem túl magas, csak tűnjön el Putyin, aki nem volt hajlandó elfogadni a libsi őrületet.

Vajon honnan ered ez a fanatizmus? Miért van egy 3%-os kisebbség, aki küldetésének érzi, hogy a világot meghódítsa az utópiájuk? Ők voltak az 1968-as forradalom szervezői is… nem hiszem, hogy ez csak egy politikai vagy világnézeti irányzat, egy szellemi pestis. Ezek az emberek örökölték azt a hajlamot. Írtam már erről a Libsi-profil című bejegyzésemben: https://geiger.blog.hu/2017/12/27/a_libsi-profil és olvastam hasonló feltételezésről máshol is, a 888.hu irt arról, hogy a férfias nők illetve nőies férfiak hajlamosak a libsi ideológiára, hormonális okokból (a cikk már nem található). A zavaros nemi identitás egyértelműen genetikai,biológiai okokra vezethető vissza, és együtt jár a balliberális világnézettel, erre rengeteg példa van. Egypetéjű, külön felnevelt ikrekkel történt kutatások is azt igazolják, hogy a politikai világnézet örökölt, és nem a környezet hatására alakul ki. Szendi Gábor foglalkozott még ezzel a kérdéssel a „Mitől lesz valaki liberális vagy konzervatív?” című írásában:

„A genetikai megközelítés jogosultságát igazolják azok az eredmények, mely szerint a főbb személyiségvonások, amelyeket a Big Five (Nagy Öt) ír le (pl. extrovertáltság-introvertáltság; lelkiismeretesség-felelőtlenség, stb.), 40-50%-ban a génekkel adódnak át (Rowe, 1994). A konzervativizmus és liberalizmus genetikai gyökereinek kutatása valójában olyan génszakaszok, s ezen belül gének keresését jelenti, amelyek -nem feltétlen átlátható mechanizmusokon keresztül- hozzájárulnak ahhoz, hogy az egyén egy konzervativizmus-liberalizmus skálán szélsőséges pozíciót vegyen fel. Egy vizsgálatban 2700 család 13 000 tagjának vetették össze a genomját az ideológiai nézeteket vizsgáló 50 kérdésből álló teszttel (Hatemi és mtsi., 2011). A teszt eredménnyel kapcsolatot mutató egyik gén a 4. kromoszómán helyezkedett el, és bizonyos agyi receptorok (konkrétan az NMDA /N-methyl-D-aszpartát/ és a glutamát) számát és működését határozta meg. Ez önmagában sokat nem mondana, de az adott gén működése -korábbi vizsgálatok szerint- meghatározza a gondolkodásbeli rugalmasságot. Mint a szerzők írják, a két ideológiát képviselők közt markáns különbség szokott lenni e tekintetben, mivel a konzervatívok sok kérdésben hajlamosak mereven és dogmatikusan megnyilvánulni, míg a liberálisok sokkal rugalmasabban gondolkodnak. A hatodik kromoszómán a szerotonin receptort meghatározó gén típusa szintén összefüggött az ideológiai hovatartozást vizsgáló teszt eredményével. A szerotonin és az NMDA rendszerek működése a stresszreakcióval, a szorongással és a félelemmel áll kapcsolatban. Az ideológiai nézetkülönbségek fontos területe a társadalmi félelmek és az idegen csoportok megítélése.”

Szóval, nincs remény, hogy valaha is abbamaradjon a libsi háború. Éjjel-nappal, foggal-körömmel, tűzzel-vassal küzdenek a világuralomért, a világ átalakitásáért. A csatolt képen fel van sorolva pár példa arra, hogyan érint minket is ez a harc. Ezért nem lesz soha béke, nem hagynak minket békében élni. Ameddig ilyen háttérhatalommal és pénzzel rendelkeznek, amit pl. Soros nyújt nekik, addig folytatódni fog a háború. Ukrajnában is, és a hétköznapi életünkben is. Amerika külpolitikája a libsi világnézet, a Mickey-Mouse-Coca-cola demokrácia exportálása. Hiába bukott ez meg ez az igyekezet Afganisztánban, Irakban, Szomáliában, Líbiában, és sok más helyen, de nem adják fel. A világ többsége nem alakítható át az amerikai libsizmus ideológiája szerint, hiszen sokkal régebbi és erősebb kultúrákról van szó: 1.5 milliárd Indiai, 1.5 milliárd Kínai, 1 milliárd Afrikai, félmilliárd Arab, 250 millió a poszt-szovjet országokban, hasonló lakosságszám Indonéziában és Pakisztánban, de Banglades és Japán 125-125 milliós lakosságával sem kér az amerikai libsizmusból. Ennek ellenére tűzzel-vassal terjesztik azt, és ezzel káoszt, háborúkat, válságokat idéznek elő. A következő gazdasági világválság Amerika összeomlása miatt várható. Európában tehetetlenül nézzük ezeket a folyamatokat, és csak reménykedni tudunk, hogy Oroszország és Kína megállítja a Biden-Obama-Hillary féle külpolitikát, és béke lesz végre.

Már 2015-ben egyértelmű és előrelátható volt az Orosz-Ukrán háború, amit Amerika robbantott ki, erről beszél Geroge Friedmann az alábbi videóban:

https://www.youtube.com/watch?v=IuIoB--Al-I