Politika és Sorosék a bíróságokon

A bíróság az államhatalom politikától mentes eszköze, tehát függetlenül, igazságosan, pártatlanul kellene működjön. Ezt várja el a társadalom, ez a demokratikus intézményrendszerünk működésének egyik alapfeltétele. Sajnos gyakran látnak olyan hírek napvilágot, amelyek visszásságokat fednek fel a bíróság működésében. A Biszku-per, a 2006-os rendőri túlkapások után indult perek, és sok más példa azt igazolja, hogy a bíróság nem mentes politikai befolyásolástól. Legfrissebb eset Baka András kúriai tanácselnök, aki hozzá közel álló szervezetek számára hozott kedvező ítéletet. Gyakorlatilag minden politikai elszámoltatás, vagy korrupciós ügyben felmerül annak a gyanúja, hogy a kormány a bíróságokon keresztül véd meg politikai bajtársakat és támad meg politikai ellenfeleket.

Az eddigi gyakorlat a régebbi bírói garnitúrának kedvezett, amelynek eddig joga volt megakadályozni, hogy a nekik nem tetsző, nem szimpatikus, más értékeket valló „kormányközelinek” titulált jelentkezőkből is bíró lehessen. Ezért kialakult egy beltenyészet, és a '89 előtt pozícióba jutott bírák miatt egy túlsúly a balliberális szellemiségű bírók oldalán. Nem véletlen, hogy a Fidesz-kormány 2012-ben az egyik első intézkedéseivel megpróbálta nyugdíjba küldeni ezeket a kommunista időkben szocializálódott bírókat. Az sem véletlen, hogy a balliberális EU-vezetés emiatt azonnal eljárást indított Magyarország ellen, és visszahelyeztette a bírókat. Azt hiszem, hogy ez a rendszerváltás utáni megtisztulás része lett volna, de az elhülyült uniós vezetők látszólag nem tudják, hogy mit jelentett számunkra a kommunizmus, és hogyan lehet záróvonalat húzni 40 év bolsevik diktatúra után.

De van ennél nagyobb baj is ezzel kapcsolatban. A Tűzfalcsoport blog sokadjára számol be arról, hogy a Soros György által támogatott hazai álcivil szervezetek, hogyan próbálják a magyar igazságszolgáltatást bevenni, és hogyan tesznek kísérletet a bírákra történő nyomásgyakorlásra. A próbálkozás érthető, hiszen Sorosnak, hazánkban még nem sikerült átvennie az irányítást a törvényhozó és a végrehajtó hatalom felett, így „kénytelenek voltak" az igazságszolgáltatást célkeresztjükbe venni. A magyar bíráknak „érzékenyítő kurzusokat" tartanak, az egyenlő bánásmódra való fogékonyságuk fejlesztése érdekében, amit  ugye Sorosék folyton veszélyben éreznek. A kurzusok összeállításában természetesen kiveszik a részüket Soros magyarországi leányvállalatai is: a Helsinki Bizottság, a Háttér Társaság a Melegekért és a feminista Patent Jogvédő Egyesület. A Patent ezt a programot első körben a családon belüli erőszakkal kapcsolatos ügyekre alkalmazta, és elsősorban fiatal joghallgatókat vettek fel, akik számára már jó időben elkezdték az ingyenes agymosást. A program befejezését egy konferenciával ünnepelték a NANE feminista egyesület társszervezésében. (A NANE támogatói sorában első helyen a Nyílt Társadalom Intézetet találjuk).

Értjük ugye: nem volt elég, hogy a kommunista időkben kinevezett bírók miatt amúgy is balliberális beltenyészet volt a bíróságokon, ezt még meg kellett fejelni balliberális és feminista agymosással. Pont a családjog területén elképesztő állapotok uralkodnak a bíróságokon: egy 1952-es, Rákosi elvtárs által aláírt családjogi törvény alapján futószalagon számolják fel a családokat, 67%-os a válási arány, és a válóperek több mint 90%-t nők nyújtják be.  Rutinná vált a nők által hamis vádakkal feljelentett apák meghurcoltatása, hajléktalanná és tartásdíj-rabszolgává tétele. Ez mind nem elég a feminista szervezeteknek, ők többet akarnak. Még csak észre sem veszik, hogy a nemek arányában mennyire átestek a ló másik oldalára: az alábbi interjúban Szűcs Andrea, az Ügyvédi Kamara alelnöke azt nyilatkozza, hogy a 70-es években alig voltak női ügyvédek, de "Ma már elfogadott, hogy a tárgyalóteremben mindkét oldalon nő ül, és a bíró is gyakran nő. Családjogi berkeken belül már a hölgyek vannak többen. A kilenc százalékos arányból mára a korfa szerint a 30-40 éves korosztályban egyértelműen több a nő". (http://www.jogiforum.hu/interju/129). És erre még büszke is? Katasztrofális feminista nőuralom van ma már a bíróságokon, saját válóperemben is megtapasztaltam. Ezért próbáltam kikérni az adatokat az Országos Bírósági Hivataltól, melyekből kiderülne, hogy hány százalékban ítélik a gyerekeket anyjuknak. Nem adták ki, annak ellenére, hogy a NAIH szerint közérdekű, nyilvános adatokat kértem! Semmit nem adnak ki, mert akkor kiderülne, hogy a nők javára van 90% fölött minden ilyen adat. Azonban meg lehet kérdezni ügyvédeket, akiknek megvan a saját statisztikájuk, saját tapasztalatuk alapján: a válaszuk az lesz, hogy apaként esélytelenek vagyunk a válóperekben, hacsak nem drogos, alkoholista, vagy elmebeteg a gyerekek anyja.

Nincsenek tehát hivatalos számok a válóperekről, de az ügyvédekről és bírókról vannak: egy tanulmány konkrét számokkal támasztja alá az általam leírtakat: "A bírói kar összetétele, a jogászság egészéhez hasonlóan, elnőiesedett, míg 1974-ben még csak a bírók 34%-a volt nő, 2014-re arányuk már 68%." http://jog.tk.mta.hu/uploads/files/36_Fonai_Mihaly.pdf. Tehát ha 68% a női bírók aránya összességében, akkor mennyi lehet a családjogi bírók aránya, ahol még inkább női túlsúly van? A legtöbb bíróságon 90% fölött. Meg lehet nézni az Országos Bírósági Hivatal oldalán: http://birosag.hu/birak-nevszerinti-keresoje És nem csak a bíróságon látható az elnőiesedés, hanem a teljes családi intézményrendszerben. A négy évig tartó válóperemben egyetlen egy férfival nem találkoztam sem a bíróságon, sem a gyámhivatalban. Családfelszámoló intézmények működnek "gyerekjólét" címszó alatt is. Több gyerekjóléti esetkonferencián ott ültem egyedüli férfiként, a gyerekeimért küzdve, és ott ült tíz nő, aki mindent elkövetett, hogy valamivel megvádoljon, ellehetetlenítsen. Gyerekkoromban láttam ilyent nagymamámnál, mikor egy tucat tyúk kiválasztott egy áldozatot, és üldözni, csipkedni kezdte. Hol vannak a férfi családgondozók, gyámhivatalnokok, tanárok, óvónők? Miért nem veszik észre, hogy a gyerekeink úgy nőnek fel, hogy férfi mintát, férfi nevelést egyáltalán nem kapnak? Ezerszámra írtak már szakirodalmat arról, hogy ez milyen társadalmi problémákhoz vezet. Mégis ott ülnek a nők minden "családvédelmi" intézményben, és mindent elkövetnek, hogy apátlanítsák a gyerekeket. Falhoz állítják az apákat és sortüzet zúdítanak rájuk. 

Hová fog vezetni ez a bírósági nőuralom, amivel férfiak százezreit teszik földönfutóvá a válóperekben? Egyértelműen oda, hogy a férfiak szervezkedni és védekezni kezdenek. Ugyanúgy, ahogyan a szüfrazsettek száz évvel ezelőtt: akkoriban még válás esetén az apák kapták meg a gyerekeket automatikusan. A nőknek nem voltak jogaik. Most átestünk a ló túloldalára, és vissza kell kapaszkodnunk a nyeregbe. Egész Európában bevezették már a váltott elhelyezést, csak nálunk van még mindig anyapárti családjogi törvény és feminista családjogi intézményrendszer. Harcolnunk kell ez ellen, sokkal keményebb eszközökkel, mint eddig. A balliberális-feminista összefonódás a bíróságokon is működik, sőt egyre erősebb lesz. Több százezren vagyunk már jogfosztott, kisemmizett apák, a bírósági feminista nőuralom áldozatai. Hiába lobbizunk és kérjük politikusoktól, hogy adják vissza elvett jogainkat, ha a másik oldalon Sorosék civilszervezetei az ellenkezőjéért dolgoznak. Nem fogják megérteni, hogy ez így nem mehet tovább, mindaddig, amíg polgári engedetlenség keretében több százezer férfi le nem teszi a munkát, és be nem szünteti az együttműködést a jelenlegi feminista családjogi intézményrendszerrel. Ez lesz az egyetlen megoldás: sztrájkolni és tüntetni kell.

http://www.origo.hu/itthon/20121106-europai-birosag-unios-jogot-sert-a-birak-nyugdijazasa.html
http://magyaridok.hu/belfold/baka-andras-rendszeresen-tamogatoi-javara-dontott-2491600/
http://pestisracok.hu/lecserelodhet-biroi-beltenyeszet/
http://www.origo.hu/itthon/20171009-soros-a-magyar-birosagot-vette-celkeresztjebe.html