Liberális forradalmi vivmányok listája

feminaci_facebook_keretek.png

Úgy döntöttem, hogy összeállítok egy listát azokról a liberális "vívmányokról", melyek egy konzervatív ember számára elfogadhatatlanok. Szájbarágós, egyszerű módon leírom, hogy mi az, amit a liberálisok már megint beújítottak és mi az, amit mi konzervatívak nem akarunk. Ugyanis liberális barátaim nem értik, hogy miért tiltakozunk ezek ellen, miért éljük meg a liberális "forradalmat" fenyegetésként és diktatúraként. Ők annyira hülyék, hogy azt hiszik: ami nekik és 1%-os kisebbségi védenceiknek jó, az mindenkinek jó kell legyen. Ezért kell egyértelműen kimondani: nem, nem akarom a liberális forradalmat. Olyan hihetetlen propaganda és világmegváltó gépezetet működtetnek a liberálisok, hogy pár nap alatt több száz atrocitás gyűlne össze, itt csak néhányat választottam ki. A témakörök ismertek, minden agymosott libsi ezeket fújja: migránssimogatás, embercsempészet támogatása, terrorizmus és migránsbűnözés támogatása, homoszexualitás és transzszexualitás terjesztése, abortuszpártiság, kereszténységgel szembeni gyűlölet, nemzetállamok felszámolása, állami intézmények aláásása (libsi propaganda az óvodában, iskolában, egyetemen, bíróságon, stb.), a teljes média uralása (a filmipartól kezdve az újságírókig és a közösségi médiáig), férfiellenesség, feminizmus támogatása (ezáltal az elnyomott nők és a családon belüli erőszak mítoszának fenntartása), családok szétverése, hagyományos társadalmi és nemi szerepek eltörlése, áldozatszerepek kiosztása a "hátrányos helyzetűek" számára, intolerancia és cenzúra a másképpen gondolkodókkal szemben, stb. Ezek között több jelenség már jól ismert múltbeli diktatúrákból (cenzúra, állami intézmények támadása, zsoldoshadsereg, ideológiai agymosás, stb.) 

http://polgarportal.hu/nem-oltjak-tuzet-sved-tuzoltok-no-go-zonakban/

Nem mernek belépni a svéd tűzoltók rendőri védelem nélkül a no-go zónákba, amelyek létét számos európai parlamenti képviselő tagadja. A tűzoltók mindenesetre nem tagadják ezt, sőt be is vallják, hogy szándékosan késnek addig, amíg meg nem érkezik a rendőri védelem.

- Nem akarom, hogy migránsok miatt állami intézmények elveszítsék fennhatóságukat európai városokban.

https://jungefreiheit.de/politik/ausland/2017/schweden-bewaffnete-polizisten-begleiten-joggerinnen/

Fegyveres rendőrök kísérik a futó nőket Svédországban. Mivel Európa szerte rengeteg nőt támadtak meg migránsok futás közben (nemi erőszak, súlyos testi sértés, rablás,..), most Oskarshamn városában fegyveres rendőrök joggingolnak nőkkel.

-Nem akarom, hogy a migránsok miatt romoljon a közbiztonság Európában

http://mandiner.hu/cikk/20171204_parlamenti_legenykeres

Egy ausztrál képviselő az azonos neműek házasságának törvényesítéséről szóló parlamenti vitán kérte meg párja kezét.

- Nem akarom, hogy homoszexuálisok házasodjanak és gyereket fogadhassanak örökbe.

- Nem akarom, hogy a liberálisok bolhacirkuszt csináljanak a parlamentből

http://pestisracok.hu/soros-valasztasok-befolyasolasara-keszul/

Soros György alapítványa 130 millió forintos támogatást nyújtott a pécsi Emberség Erejével Alapítványnak.

-Nem akarom, hogy egy amerikai milliárdos befolyásolja a magyarországi választásokat, mert erre nincs demokratikus felhatalmazása

- Nem akarom, hogy egy amerikai milliárdos feminista szervezeteket támogasson Magyarországon, akik a családok felszámolásáért harcolnak

http://www.origo.hu/itthon/20171009-soros-a-magyar-birosagot-vette-celkeresztjebe.html

Soros György által támogatott hazai álcivil szervezetek próbálják a magyar igazságszolgáltatást bevenni, hogyan tesznek kísérletet a bírákra történő nyomásgyakorlásra.

- Nem akarom, hogy egy amerikai milliárdos befolyásolja a magyarországi bíróságokat és feminista propagandát terjesszen ott.

http://pestisracok.hu/kanada-megsem-torli-el-burka-viseleset/

Québec tartomány kormánya harmadjára is megpróbálta átverni a törvényhozáson a burkát betiltó törvényt. A javaslatot a Legfelsőbb Bíróság egy tagja, bizonyos Babak Barin függesztette fel.

- Nem akarom, hogy Európában vagy Amerikában burkát viselő nők jellemezzék az utcaképet

http://pestisracok.hu/4-es-metro-az-adofizetok-allhatjak-az-mszp-es-az-szdsz-amokfutasanak-szamlajat/

Fel kell készülni arra, hogy a költségvetésnek kell majd helytállnia a Gyurcsány-Bajnai-kormányok, illetve az MSZP-SZDSZ-vezetés alatt elkövetett, a 4-es metróberuházást és az Alstom-járműbeszerzést érintő szabálytalanságokért

-Nem akarom, hogy az adófizetők pénzéből fizessék vissza azt a pénzt, amit SZDSZ-es politikusok loptak el.

http://pestisracok.hu/soros-civiljei-behaloztak-az-europai-donteshozatalt-helyretette-az-amnesty-igazgatojat-az-alapjogokert-kozpont-vezetoje/

A tömeges bevándorlás folyamatos társadalmi zavarokat, konfliktusokat gerjeszt, a korábban ideáramlottak második-harmadik generációja talajvesztettnek érzi magát és fogékony az iszlám radikalizmusra, az újonnan érkezettek pedig megterhelik a szociális ellátórendszert – így reagált Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója arra, hogy Iván Júlia, az Amnesty International Magyarország vezetője szerint „évi ötszázezer menekült Európába történő behozatala abszolút megoldható volna, s még konjunkturális haszna is lenne”

- Nem akarok tömeges bevándorlást Európába, főleg nem iszlám országokból.

- Nem akarom, hogy bármely civil szervezet fölülbírálja azt a népszavazást, amin a magyar választópolgárok 98%-ban a bevándorlás ellen szavaztak.

http://pestisracok.hu/mar-gyilkos-bevandorlokat-simogatjak-az-amerikai-menedekvarosokban/

Egyre nagyobb veszélyt jelentenek az emberi civilizációra a menedékvárosok (Sanctuary City), amelyek nem hajlandóak betartani a szövetségi bevándorlási törvényeket Amerikában, és rejtélyes okoknál fogva mindenféle törvénysértőt oltalmaznak. A vita már hosszú ideje zajlik, most azonban újra fellángoltak az indulatok, miután San Francisco-ban gyilkosság vádja alól felmentettek egy ötször kitiltott bevándorlót, aki egy mólón lelőtt egy, az édesapjával sétáló nőt.

 - Nem akarom, hogy elterjedjen a bevándorlók által okozott terrorizmus és bűnözés az Európai és Amerikai nagyvárosokban

 http://magyaridok.hu/kulfold/macron-franciaorszaga-leparancsolt-kereszt-ii-janos-pal-papa-emlekmuverol-2384164/

A francia államtanács utasította a városvezetést, hogy távolítsa el a II János Pál pápa emlékműről a keresztet.

- Nem akarom, hogy keresztény szimbólumokat tiltsanak be Európában, ahol ezer éves hagyománya van a kereszténységnek

https://www.magyarkurir.hu/hirek/eltuntette-kereszteket-termekei-csomagolasarol-lidl

Santorini látképével reklámozza görög termékeket árusító kampányát a Lidl áruházlánc – egy hibával: a tájképen látható ortodox templomok keresztjeit eltüntették.

- Nem akarom, hogy keresztény szimbólumokat tiltsanak be Európában, ahol ezer éves hagyománya van a kereszténységnek

http://pestisracok.hu/mohamed-ahmed-ali-legnepszerubb-fiunevek-nagy-britanniaban/

Évről évre több a muzulmán keresztnév a legnépszerűbb keresztnevek listáján Nagy-Britanniában – derül ki a brit BabyCentre portál összesítéséből. A száz legnépszerűbb fiú név közé az Abdul, a Syed és Ahmed is bekerült. Az Mohamed pedig letaszította trónjáról az Olivert.

- Nem akarom, hogy Európát benépesítsék az iszlám bevándorlók.

 http://pestisracok.hu/zajlik-az-integracio-muszlim-vallasra-oktatnak-angol-gyerekeket-londonban/

London egyik előkelőnek számító negyedének óvodájában angol gyerekeknek azt tanítják, hogyan kell muszlim módjára imádkozni napi ötször. Gyakoroltak hogyan kell imádkozni, bemosakodni, és még egy makett-mecsetet is építettek a gyerekekkel.

- Nem akarom, hogy Európában a gyerekeket iszlám vallásra neveljék át

 http://breitportal.hu/2017/06/18/brit-gender-iskola/

 Skócia legnagyobb oktatási szövetsége megszavazta, hogy az egész országban a gyerekeket kötelezően oktassák a homoszexualitásra. Oktatnák az LMBT történelmet, az azonos neműek házasságát és a transzneműséget is.

- Nem akarom, hogy az iskolában szexuális abnormalitásokat és genderelméletet tanítsanak.

 http://breitportal.hu/2017/12/02/genderlobbi-corvinus/

Úgynevezett Élő Könyvtárat tervez néhány Corvinusos hallgató tavasszal. Ezen LMBTQ személyek avatnák be az érdeklődőket, hogy milyen LMBTQ-nak lenni. A tervek szerint minden csoportnál egy LMBTQ tag osztaná meg a történetét és a “kirekesztéssel kapcsolatos tapasztalatait”.

- Nem akarok úton-útfélen homoszexuális rendezvényekbe botlani

http://breitportal.hu/2017/11/29/szamuznek-a-karacsonyt/

Egyre több hír érkezik Németországból is, hogy sorra nevezik át a különböző karácsonyi kellékeket is, hogy azok minél inkább befogadóak legyenek. Így lett a Mikulásvirágból “Szeretet csillag”, a csokimikulásokra pedig csak annyit írtak, hogy “sapkás emberke”. De volt olyan Lindt termék is, aminek az “év végi figura” elnevezést adták.

- Nem akarom, hogy hagyományainkat, ünnepeinket a migránsok miatt eltöröljék

http://breitportal.hu/2017/11/13/mecset-budapest/

A török vallásügyi hatóság nem állt el a tervétől. 2015 után most 2017-ben is készült terv egy budapesti óriásmecsetről.

- Nem akarok mecseteket látni Budapesten. Az iszlám vallás egy agresszíven terjeszkedő, más vallásokat eltipró és az európai kultúrával nem összeegyeztethető vallás.

 http://breitportal.hu/2017/11/08/tesco-karacsony/

A Tesco is beállt azon nagyvállalatok sorába, akik “nem akarják megsérteni a kisebbségeket”. A nagy igyekezetben aztán a karácsonyból sikerült kihagyni a kereszténységet. A szupermarket óriás a karácsonyi hirdetőkampányában szerepeltet szikheket, muszlimokat, még egy homoszexuális szülői párt is. Csak a tradicionális keresztény karakterek maradtak ki valahogy.

- Nem akarok minden (reklám)filmben migránsokat, buzikat, vagy hátrányos helyzetű bébifókákat látni. A liberálisok olyan erőszakosan akarják a toleranciát letuszkolni a torkunkon, hogy azzal csak ellenállást váltanak ki.

http://breitportal.hu/2017/10/26/ostrom-alatt-az-elte/

Az ELTE HÖK szervezésében megtartott LMBT előadáson lefektették azokat a célkitűzéseket, amellyel meghódítanák a magyar egyetemeket. Mint korábban megírtuk, gőzerővel nyomul a genderlobbi az ELTE-n. Október 18-án az “Esélytelen?” címmel indították el azt az előadássorozatot, amellyel LMBT-baráttá tennék a népszerű magyar egyetemet.

- Nem akarom, hogy a genderlobbi óvodákban, iskolákban és egyetemeken terjeszkedjen

http://breitportal.hu/2017/09/29/genderlobbi-debrecenben/

Úgy tűnik, a genderlobbi nem adja könnyen magát. Pár napja már leszedették a besúgó-hálózat építésére törekvő plakátot és a transznemű WC-feliratokat a Debreceni Egyetem épületében. Egy másik karon azonban újabb plakátok jelentek meg.

- Nem akarom, hogy egy 1%-os abnormális kisebbség erőszakos propagandával terrorizálhassa a normális többséget.

http://breitportal.hu/2017/09/18/nobel-bekedijat-adnanak-az-embercsempesz-ngo-knak/

A 2018-as Nobel békedíjat a nyitott határok NGO-inak adnák, akik migránsokat szállítottak Európába az elmúlt időszakban. Eközben számtalan NGO-t, köztük a díjra jelöltek többségét is az elmúlt évben többször is vádolták az embercsempészekkel való együttműködéssel.

- Nem akarom, hogy civil szervezetek és embercsempészek együttműködésével migránsok milliói érjenek el Európába.

http://www.origo.hu/nagyvilag/20170911-beismerte-egy-diak-megoleset-es-megeroszakolasat-egy-afgan-migrans-nemetorszagban.html

Egy afgán migráns beismerte a Freiburgban tartott tárgyaláson, hogy megerőszakolt és meggyilkolt egy 19 éves orvostanhallgató lányt.

- Nem akarok naponta arról olvasni, hogy migránsok ölnek meg és erőszakolnak meg európai nőket.

http://www.origo.hu/nagyvilag/20170101-migransok-molesztaltak-noket-kolnben-szilveszterkor.html

Hasonlóan az egy évvel ezelőtti, tömeges erőszakos bűncselekményekhez, idén szilveszterkor ismét migránsok molesztáltak nőket Kölnben. Pedig rengeteg rendőr volt az utcákon. Több száz embert őrizetbe vettek a hatóságok.

- Nem akarom, hogy minden megszokott ünnepet beszüntessünk, mert nem lehet megfékezni a migránsokat

 http://www.echotv.hu/video/125473/Muszlim_bunozok_a_nemet_rendorok_kozott

Egyértelmű nyomai vannak, hogy a Berlin-Spandau-i rendőr-akadémiára, arab bűnözői csoportok férkőznek be. Több biztonságpolitikai szakértő, sőt a Német Rendőr-szakszervezet elnöke is azt nyilatkozta, hogy a migráns háttérrel rendelkező hallgatóknak érdekük fűződik ahhoz, hogy pontosan tudják, hol, hogyan működik a német állam.

- Nem akarom, hogy európai országok rendőrségébe migránsok épüljenek be

http://index.hu/kulfold/2016/12/19/teherautoval_a_tomegbe_hajtottak_a_berlini_karacsonyi_vasaron/

Kamion hajtott egy berlini karácsonyi vásárba, 12 ember meghalt, 48 ember megsebesült, közülük 18 súlyosan. A lengyel kamionsofőrt az elkövető Anis Amri pisztolylövéssel és több kézszúrással megölte, majd a kamionnal nagy sebességgel behajtott a karácsonyi vásár járókelői és árusai közé.

- Nem akarom, hogy minden ünnepünket migráns terroristák tegyék tönkre.

 

Iszlám terrortámadások Európában:

 

2014

2015

2016

2017