Feminácik égen-földön

facebook_1586584123856.jpg

Nőnap alkalmából a Lufthansa egyik járatát aznap kizárólag nőkből álló legénység repítette: a pilóta, a másodpilóta, az összes légikísérő, sőt a csomagkezelők többsége is nő volt – tudatta büszkén a cég. Nem első alkalom, hogy nagy multinacionális cégek beállnak ilyen gyűlöletkeltő, kirekesztő femináci propaganda-akciók mögé: A német Telekom is rendszeresen balliberális-feminista marketinggel próbálja felhívni a figyelmet a nők állítólagos hátrányos megkülönböztetésére és a Google meg Facebook mindig is támogatta a férfiellenes feminista propagandát. Soros is hatalmas pénzösszegekkel támogatja a nők háborúját: Magyarországon a NANE legnagyobb támogatója az Open Society Foundation. Emellett a Norvég Civil Alap is támogat olyan programokat, melyeknek célja a női esélyegyenlőség, és a Magyar Kormány is milliárdokkal támogatja költségvetési pénzből a nőjogi szervezeteket. Ez összességében egy olyan hatalmas propaganda-gépezet, ami elől nincs menekvés: minden nőt elérnek, és meggyőznek arról, hogy ő igenis hátrányos helyzetben van (akkor is ha nem így érzi ezt) és harcolnia kell a gonosz elnyomó férfiak ellen.

Nem tudom, férfiként hogyan lehet élni ebben a femináci propaganda-cunámi által uralt világban, ahol égen-földön úton-útfélen ezzel találkozunk. Az állítólagos bérszakadék, a nők hátrányos megkülönböztetése, az egyenjogúság meg nem valósulása, a kizárólag férfiak által elkövetett bántalmazások mind-mind olyan hazugság, amitől nem lehet már szabadulni. Sokáig úgy gondoltam, hogy elég ezeket a hazugságokat cáfolni, de ma már látom, hogy esélytelenek vagyunk, ez egy kilátástalan szélmalom-harc. Olyan széleskörű támogatást kapnak a femináci szervezetek (miközben pl. elvált apák egyesületei semmilyen támogatásban nem részesülnek), hogy nincs menekvés, nem lehet semmit tenni ellenük. Én bevallom, hogy fehér keresztény férfiként egyre inkább fenyegetve érzem magam, egyre frusztráltabb leszek, és egyre jobban visszavonulok az életből. Nem vagyok hajlandó a munkámmal támogatni egy olyan társadalmat, amelyben a férfiellenes propaganda uralja a közéletet, és még csak észre sem veszik ezek az amazonok, hogy mennyire kirekesztő, gyűlöletkeltő a propagandájuk: pont azt az esélyegyenlőséget tiporják lábbal, ami ellen állítólag harcolnak. Voltak a múltban mindig is ilyen harcias forradalmárok, akik nem vették észre, hogy a jogosan indult forradalmuk már régen okaveszett lett, ugyanis elérte a célját, de ennek ellenére értelmetlenül tovább folytatják, és ezzel ugyanolyan igazságtalanságot és elnyomást okoznak, mint ami ellen küzdöttek, csak most a másik oldalon. Ilyen volt a kommunista munkásmozgalom is, ami a szovjet diktatúrába torkollott, és ilyen a feminista mozgalom is, amely a jelenlegi femináci-uralomhoz vezetett, amivel családok millióit teszik tönkre, és a férfiak nagy részét taszítják depresszióba, frusztrációba.

Jellemző a feministákra, hogy mikor felhívjuk erre a figyelmüket, akkor azonnal gúnyolódni kezdenek, és nevetségessé teszik azokat a férfiakat, akik bevallják, hogy szenvednek a nőuralom miatti elnyomás alatt. A férfiakra ugye nem érvényes az "áldozathibáztatás" tilalma sem? Nemrég láttam egy interjút az Arte német-francia tévében, ahol pontosan erről kérdeztek egy svéd feministát, aki így reagált: "jajj, hát szegény férfiak... tényleg, úgy sajnálom őket.." és közben öntelten, arrogánsan vigyorgott. Ezek férfigyűlölő, hormonzavaros, lelkibeteg emberek, akik társadalom-romboló tevékenysége csak a kommunizmus és fasizmus őrült ámokfutásához hasonlítható, ezért is nevezem őket femináciknak. Íme, néhány idézet az ilyen feminista őrültektől:

„Míg le nem romboljuk a családot a család mítoszával együtt, a nők elnyomatása fennmarad.”

„Az úgynevezett ,anyai ösztön’ nem létezik, legalábbis ami az emberi fajt illeti.”

„Egyetlen nőt sem szabad felhatalmazni arra, hogy otthon maradjon gyermeket nevelni. Azért nem szabad ilyen választás elé állítani a nőket, mert ha van ilyen alternatíva, túl sok nő fogja választani.”

“A magzat véletlen burjánzás az anyaméhben, léte nem igazolt.”

(Simone de Beauvoir)

“A klasszikus családmodellt el kell pusztítani. A család szétszakítása egy forradalmi folyamat napjainkban.”

(Gordon)

“Amikor egy nő férfival éli meg az orgazmust, akkor valójában együttműködik az őt elnyomó patriarchális rendszerrel.”

(Sheila Jeffrys)

“A szex minden formája, még a házastársak közötti, két fél beleegyezésével történő is, valójában nők elleni erőszak.”

(McKinnon)

“A heteroszexuális közösülés a tiszta, formalizált kifejezése a női test iránti lenézésnek.”

(Andrea Dworkin)

“Patriarchális társadalomban minden egyes heteroszexuális aktus nemi erőszak, mert a nők mint csoport nem elég erősek hogy jelentőséggel bíró beleegyezést adjanak.”

(Catharine MacKinnon)

 

Ezeket az őrülteket támogatja a magyar kormány, Soros szervezetei, és a legtöbb nagy multinacionális cég. Nem tudom, hogy a Lufthansa-nál, Telekom-nál, Facebook-nál és Google-nél a vezetőség tényleg szívén viseli-e a nők jogait, vagy csak egyszerűen felugrani próbálnak erre a balliberális-feminista propaganda-vonatra, mert azt hiszik, hogy az ilyen akcióknak pozitív reklám-értéke van a cégük számára. Arra nem gondolnak, hogy amennyi nőt megnyernek az ilyen reklámmal, ugyanannyi férfit elveszítenek? És ezzel mélyítik a szakadékot a nemek között? Ellentéteket és gyűlöletet szítanak? (Jól emlékszem pl. a Telekom Ákossal szembeni gyalázatos viselkedésére, azóta is bojkottálom őket). Miért kell hangsúlyozni, hogy nők vezetnek egy repülőgépet és szolgálják fel a gépen az ételt? Miközben a berakodó munkások többsége férfi, és a repteret illetve kifutópályát is férfiak építették? Miért nem lehet egyszerűen azt mondani, hogy emberek építették ezt az infrastruktúrát, amire büszkék lehetünk? Amelyik pillanatban kihangsúlyozzuk, hogy nők vagy férfiak tették ezt vagy azt, abban a pillanatban máris kirekesztők vagyunk, soviniszták vagyunk, előítéletesek vagyunk! Ennyit miért nem lehet megérteni, kedves feministák? Miközben ott ültök abban a kávézóban, amit férfiak építettek, azon gondolkodtok, hogy hogyan lehetne még jobban kiherélni minket? Azon a metrón utaztok, amit javarészt férfiak építettek? A mai modern világ, a civilizáció kényelmes életet biztosító infrastruktúrája javarészt férfiak munkájából épült! De mi ezt nem hangsúlyozzuk, hanem teljesen természetesnek vesszük, hogy a munkánkkal hozzájárulunk a teljes társadalom jólétéhez. Nekünk eszünkbe sem jutna azt reklámozni, hogy egy repülőgépet csak férfiak vezetnek. Miért kell a nőknek folyamatosan ilyen dolgokon lovagolniuk? Már rég ott tartunk, hogy a férfiak többsége frusztrált, depressziós, és úgy érzi, hogy megkérdőjelezik a létének értelmét, vagy ő maga is beáll a feministák sorába és kiherélt lényként ismételgeti a feminista propaganda őrültségeit. Vagy önként magára veszi a nők által diktált magatartásformákat, pl. tartásdíj-rabszolgaként húzza az igát a rajta uralkodó exfeleség érdekében.

Nem hiszem, hogy csak én érzem úgy, hogy mindenhol hányingert-keltő feminista propagandával találkozunk. Biztos vagyok benne, hogy a férfiak többségét zavarja ez a tény, de nem mernek felszólalni ellene, mert meg vannak félelmítve. A feminácik azonnal megvádolnak bárkit, hogy ő nőgyűlölő, ha ellen mer szegülni a propagandájuknak. A gyűlöletkeltés az ők oldalukról indul, de ha azt bárki meg meri kérdőjelezni vagy annak ellent akar mondani, akkor azonnal megvádolják, hogy ő a gonosz nőgyűlölő. Ez egy jól ismert, klasszikus módszer, amit minden diktatúrában előszeretettel alkalmaztak az őrült forradalmárok. Én nem vagyok nőgyűlölő, de feminista-gyűlölő, mert pont az a nőiesség vonzó számomra, amit a feministák tűzzel-vassal kiirtani próbálnak. A "feminista" megnevezés megtévesztő, mert azt sugallja, hogy a nőiesség érdekében harcolnak, holott pont az ellenkezője igaz: mindent elkövetnek, hogy a nőiesség kihaljon, és a nők egyre férfiasabbak legyenek.

Nem csak nőstény-soviniszta harcosok terjesztik a feminizmust, "férfiak" is képesek rá. Az alábbi idézet nem tréfa, nem irónia, nem gúny, és nem groteszk. Schilling Árpád budapesti rendező így mutat példát: ő már genderkompatibilis férfi. A feministák nagyjából ezt az alapállást várják el a férfiaktól – és ez a szemlélet fogalmazódik meg az Isztambuli Egyezményben is:
„Amikor nőket látok szenvedni, férfiak sziluettjeit látom a háttérben. Amikor gyerekeket látok szenvedni, akkor is férfiakat látok a távolban, és általában mindig és mindenhol férfiakat látok, ha a téma az emberi szenvedés. Férfiakat, akik imádkoznak, politizálnak, üzletelnek és háborúznak. Férfiak alkotnak szigorú törvényeket, és építenek égig érő falakat. Férfiak okoskodnak és erőszakoskodnak. Férfiak! Mint én. Szégyellem magam. Tudom, hogy mivel férfi vagyok, ezzel a szégyennel kell együtt élnem egész életemben. Tudom, hogy egész életemben vezekelnem kell az összes férfi nevében, mert amit férfiak elkövettek ebben a világban, arra nincs mentség, és nincs bocsánat. Hiába kérek bocsánatot, az nem elég”. http://magyarnarancs.hu/publicisztika/schilling-arpad-szegyellem-magam-101538/?orderdir=novekvo&pagenr=2.

Elképesztő férfiellenes előítéletesség, beteges nemi öntudat-zavar látszódik meg ebből az idézetből. Mellesleg téved is Schilling Árpád: sok háború kiváltó oka a múltban is nők által okozott konfliktus volt, és a következő európai (polgár)háború a Merkelizmus és Soros elvtárs migránspolitikája miatt valószínűsíthető. Háborút nők is okozhatnak: sem Merkelt, sem Sorost nem nevezném férfinak.

Mindenki, aki támogatja ezt a nőuralmat, vagy hallgatólagosan beáll a sorba és nem tiltakozik ellene, felelős az egyre jobban kiéleződő genderháborúért. Ha nő lennék, akkor is tiltakoznék, és kikérném magamnak, hogy a nevemben folytassanak háborút a férfiak ellen. Olyan elképesztő erőfölényben vannak a feminista erők, hogy férfiként nem marad más eszközünk a védekezésre, mint a bojkott: ne házasodjunk meg, ne vállaljunk gyereket, ne dolgozzunk az építkezéseken, ne tartsunk fenn semmilyen infrastruktúrát, amit nők is használnak. Ezzel lehetne talán ráébreszteni ezeket az őrülteket, hogy férfiak nélkül a világon semmi nem működne, és teljesen értelmetlen azzal büszkélkedni, hogy nők is tudnak repülőgépet vezetni. Szerencsére utóbbi időben pl. a robbanó ingatlanárak rámutattak arra, hogy kinek a munkája jelent valódi értéket: nem lehet már éhbérért 40 fokos hőségben építkezéseken gürcölő munkásokat találni. Egyre jobban meg kell fizetni ezt a férfiak által végzett munkát. Pedig ugye milyen jó volt a kényelmes klimatizált kávézóban üldögélve, genderológia vagy andragógia szakon végezett feministaként azon filozofálni, hogy mekkora a bérszakadék a nők hátrányára nézve? Na ennek vége lesz, feminácikáim. Nem fogjuk mi férfiak halálra dolgozni magunkat azért, hogy nektek kényelmes életetek legyen, és eközben még minket szidjatok és vádoljatok a gyűlölködő hazugságaitokkal.       

https://tutiblog.com/nonap-amikor-egyutt-buknak-le-feministak-es-kiherelt-ferfijanicsarjaik/

http://noihang.hu/2018/02/24/a-hazassag-csalad-es-az-anyasag-feminista-szemmel/

http://www.hetek.hu/hatter/201710/ferfibajok_a_feminizmus_elhallgatott_mellekhatasai

http://polgarportal.hu/pok-katalin-valami-baljoslatu-dolog-tortenik-ferfiakkal-2/