Iszlám dzsihad: miért nem védekezünk?

letoltes_1.jpgTheo van Gogh holland filmrendező és újságíró egyik filmje kapcsán utánanéztem életrajzának, és megdöbbenve láttam, hogy őt is iszlám terroristák ölték meg 2004-ben:

"Amszterdamban kedd reggel egy kormányzati hivatal előtt lelőtték Theo van Gogh holland rendezőt, aki filmjében és újságcikkeiben kritizálta az iszlám nőkkel szembeni bánásmódját - jelentette be az amszterdami rendőrség szóvivője" (http://www.origo.hu/filmklub/20041102lelottek.html).

Erről jutott eszembe, hogy volt még pár évvel azelőtt, 2002-ben is egy holland politikus, akit iszlámkritikus nézetei miatt öltek meg:

"2002. május 6-án Pim Fortuyn egy rádiós interjún vett részt Hilversum-ban, ami után a rádió parkolójában egy Volkert van der Graaf nevű balliberális aktivista közelről többször rálőtt és meggyilkolta. A gyilkost még aznap elfogta a rendőrség. Graaf a bíróságon azt mondta, hogy azért ölte meg Fortuyn-t, mert "bűnbakot csinált a kizsákmányolt muszlimokból" (http://www.origo.hu/nagyvilag/20020506lelottek.html)

Tényleg már 15 évvel ezelőtt ott tartott Európa, hogy politikusokat és újságírókat öltek meg dzsihadisták, és erre már nem emlékezünk? Aztán tovább keresgélve a témában, rájöttem, hogy nem, már régebben is tiszta kellett volna legyen számunkra, hogy itt háború folyik Európa ellen. Már 1974-ben Houari Boumedienne algériai elnök az ENSZ-ben a következőket mondta: “Egy nap, több millió ember fogja elhagyni a déli féltekét azért, hogy az északi féltekére menjen. Akkor majd nem barátként fognak odamenni, hanem azért, hogy meghódítsák azt. És a fiaikkal együtt meg fogják hódítani. Az asszonyaink méhe fog győzelemre segíteni bennünket” (http://www.dzsihadfigyelo.com/2011/04/06/geert-wildersa-multikulturalizmus-bukasa-es-mit-tehetunk-1-resz2/)

Szóval már 44 éve minden európai politikus számára egyértelmű kellene legyen, hogy mi az iszlám bevándorlás célja és mik a következményei. Miért nem tettek semmit ellene, sőt még elősegítették is a bevándorlást? Ennyire vakok lennének, vagy tudatosan vezetik Európát a vesztébe?

Aztán ott volt a 2001.9.11-es New York-i terrortámadás is figyelmeztető jelként. Ez sem volt elég? Voltak, akiket felébresztett ez az esemény, és próbálták felrázni a közvéleményt is. Oriana Fallaci pl. ennek hatására írta meg a "Harag és a büszkeség" című könyvét. (letölthető innen: https://drive.google.com/open?id=1tCXTLR6ZZ12p-qcWcmtOvy4o_jhI-oY_. Az írónőt azonnal lerasszistázták, megpróbálták lejáratni és kiközösíteni.

Ugyanígy járt Houllebecq is, aki 2015-ben írta meg a "Behódolás" című könyvében az iszlám uralom alá kerülő Európa vízióját. (Letölthető innen: https://drive.google.com/open?id=0BwZCDMlsdCY2ZkMwTXdwYXRWUFE)

És ott voltak persze a 2015-ös bevándorlási hullám után megsokasodott terrortámadások is:

https://hu.wikipedia.org/wiki/Sablon:Iszlamista_terrorizmus_Eur%C3%B3p%C3%A1ban

Több, mint 30 merényletben közel 300-an haltak meg pár év alatt (https://www.hirado.hu/kulfold/cikk/2018/03/22/tobb-terrortamadas-is-sokkolta-europat-az-elmult-ket-es-fel-evben/#)

Mi kell még történjen, hogy Európa felébredjen és védekezni kezdjen? Mi kell még történjen, hogy a választópolgárok leszavazzák a balliberális, bevándorláspárti, korrupt, gazember politikusokat, akiket Soros pénzel? Mi kell még történjen, hogy a balliberális média migránssimogató kampánya megszűnjön és a közösségi médiában ne cenzúrázzák a bevándorlásellenes írásokat? Elképesztő, hogy évtizedek óta egyre csak erősödik az iszlám Európában, és még mindig vannak kretén, elmebeteg, agymosott emberek, akik hisznek az iszlám "ártatlanságában", a multikulturalizmusban, a bevándorlók veszélytelenségében. Sőt, bizonyítani is akarják ezt, ahogyan a két alábbi példa mutatja:

- "Vádat emeltek egy szíriai migráns ellen, aki megvert egy kipát viselő férfit. A megvert férfiról közben kiderült, hogy egy izraeli arab, aki azt akarta bebizonyítani, hogy kipát hordani a német fővárosban nem is veszélyes, azonban ennél nagyobbat nem is tévedhetett volna. Az áldozat kifejtette, hogy mindössze öt perce volt a fején a zsidó fejfedő, mikor megtámadták. Egy barátjának akarta bebizonyítani, hogy nincs mitől félni zsidóként Németországban." (https://pestisracok.hu/vadat-emeltek-egy-sziriai-migrans-ellen-aki-megvert-egy-kipat-viselo-ferfit-video/)

- "A középkorú svéd nő azt akarta bizonyítani, hogy az afgánok nem is annyira veszélyesek, mint azt az „idegengyűlölők” állítják. Nem sikerült. A svéd nő december 26-án ismerkedni indult a városában. Ám nem járt sikerrel, ezért inkább két afgán férfival kezdett barátkozni. A férfiakkal egy kocsma mellett találkozott, beszédbe elegyedett velük, majd elkísérte őket a menekültszállásukra. Ekkor vett szörnyű fordulatot az este. Az egyik afgán ugyanis brutálisan megerőszakolta a nőt." (https://888.hu/article-bizonyitani-akarta-a-no-hogy-a-migransellenesek-csak-gyulolkodnek-erre-megeroszakoltak-a-migransok)

Számomra az is érthetetlen, hogyan képesek a balliberális migránsbarátok pl. a keresztény morált felhozni a befogadás melletti érveléshez. Ők, akik ugyanennek az etikának az ellenségei, hiszen javarészt ateisták. Hogyan lehet olyan vastag bőr a képükön, hogy az abortusztól az egyneműek házasságáig, a gender-őrületig bezárólag szarnak arra a kultúrára, ami mindezeket utálatosnak tartja, viszont ájtatos képpel kérik tőlünk számon ennek betartását, ezen az egy részterületen, azaz a migránsok befogadását. Saját ismerettségi körömben is elhangzott  többször is - magukat kereszténynek tartó emberektől - szó szerint, hogy "Jézus befogadná a menekülteket".

Ezek a hobbikereszténynek sem nevezhető urak és hölgyek a legjobb esetben is úgy vannak a tanítással, mint a piacon az egyszeri nénike. Válogatnak az elvek között, mintha a jobb paprikát és paradicsomot keresnék. Ez jöhet a kosárba, amaz nem. Amikor a balos agenda követése a lényeg, akkor valláskárosultakról beszélnek. Ha a menekültekről, akkor viszont mellkasunkhoz szegezik azt az általuk ritkán forgatott Bibliát.

Nem csak ezzel a keresztény-humanitárius etikával érvelnek a migránsbarátok a bevándorlás mellett, hanem ugyanezzel akarják a kommunista egyenlőségelvet is alátámasztani: "Szent Pál tanítása szerint nincs férfi és nincs nő, nincs szabad és nincs rabszolga, nincs zsidó és nem zsidó az Isten előtt: mindenki egyenlő előtte.
Ez egészen egyszerűen nem igaz, és humanista csorbítása a tanításnak. Először is, Szent Pál nem csak úgy a levegőbe mondta ezeket, hanem pont a lényeg marad ki: Krisztusban igaz ez a megállapítás. A keresztséget magukra vettek között áll fent ilyen kapcsolat, de nem minden emberi lény között. Amikor teljesen hazug módon a humanizmus és a kereszténység eszmeiségét próbálják egybemosni, akkor ez az egyik leggyakoribb ferdítési kísérlet.
Másfelől nem az emberi méltóság okán egyenlő mindenki Isten előtt, hanem abban - és csakis abban -, hogy az ősbűnben fogantak és majd Isten ítélőszéke előtt fognak cselekedeteik alapján felelni. Ez az egyenlőség eredője, nem az, hogy mi milyen páratlan és nagyszerű lények vagyunk.
Jézus nem azt mondja, hogy a tanítványok szeressenek mindenkit, azt pedig pláne nem, hogy ő mindenkit szeretne. Azt mondja, hogy egymást szeressék azok a kiválasztottak, akik ismerik az igazság bizonyos szeleteit." (Trombitás Kristóf)

A balliberális politikusok és szervezetek képesek tehát arra, hogy a keresztény Európát felszámolják, és cinikus módon még keresztény érveket is próbálnak erre felhasználni. Képesek az általuk uralt média propagandájával manipulálni az embereket, ellenkező véleményeket betiltani, elhallgattatni, cenzúrázni. Ez egy olyan háború, amiben teljes létünk forog kockán. Az iszlám nem csak egy vallás, amelyet a vallás-szabadság elvén el kell fogadni. Hanem politika is, és államforma, a teljes életet átfogó és meghatározó diktatúra. Az iszlámban nincsen szétválasztás az egyházi és állami irányítás között. Nincs demokrácia, nincsenek független bíróságok. Sária-törvénykezés van, fatwa rendelkezések. Teljesen összeegyezhetetlen az iszlám az Európai kultúrával, hagyományokkal, identitással. Aki még most sem látja ezt a fenyegetettséget és nem harcol ellene, az felelőssé válik a dzsihad győzelméért. Ez egy kollektív öngyilkosság, amit ép eszű ember nem nézhet tétlenül.

A témában legújabb megjelent könyv, a "Douglas Murray: Európa furcsa halála" letölthető innen: https://drive.google.com/open?id=1lCh_BS_mW7UTdX4cA-QD6pIAsgqUK-CP