Véleményszabadság liberális módra

fb_img_1622959884827.jpgSzoktam a német tévéadókon politikai vitaműsorokat nézni. Utóbbi években teljesen átálltak a liberálisok által diktált, politikai-korrekt, manipulatív, pofátlanul hazug közvetítésekre. Elhallgatták napokig a szilveszteri migránstámadásokat, és miután kénytelenek voltak utólag mégis beszámolni ezekről, és a rendszeres terrortámadásokról is, folyamatosan azt sulykolják, hogy nem a migránsok hibája, nem az Iszlám hibája, ne legyünk előítéletesek és idegengyűlölők.

Ma is egy ilyen megszokott, liberális megmondónő jelent meg a vitaműsorban, és a szokásos hisztérikus, emocionális, zsigeri stílusban előadta, hogy nincs is balliberális véleményterror. Nem igaz ez a vád, hiszen mindenki szabadon elmondhatja a véleményét, és mondjanak már konkrét példákat, ha ez mégsem így lenne. A vitapartnerként meghívott férfi erre nem tudott lényegében válaszolni, csak hárított, hogy ő még nem tapasztalta meg személyesen ezt a liberális véleményterrort, de szerinte mégis létezik. Hát, azt hiszem sokan tudunk konkrét példákat mondani arra, hogy mik azok a témák és kérdések, amik nem szalonképesek, amelyek miatt a médiákat uraló balliberálisok megköveznek minket, és minden eszköz bevetésével megpróbálják megakadályozni, hogy elmondhassuk a véleményünket. Kedvenc megtorló eszközük az, hogy kirekesztik azokat, akik nem az előírt politikai-korrekt irányvonalat követik. Kisajátították maguknak az "értelmiségi" státuszt, és azt próbálják terjeszteni, hogy aki nem ballib, az nem is lehet értelmiségi. Ezzel a módszerrel terjedt a liberalizmus sikeresen, hiszen sokan úgy érezték, hogy akkor tartozhatnak a magasabb társadalmi státuszt jelentő, értelmiségi körökhöz, ha beállnak a sorba, és követik az előírt ballib világnézeteket. Aki nyíltan merte vállalni az ettől eltérő véleményét, azt lebunkóparasztozták, kiközösítették, kirekesztették, elhallgattatták. A közmédiában legalábbis onnantól kezdve nem jelenthetett meg. Szerencsére az internetes közösségi médiákban még van lehetőség arra, hogy liberális cenzúra és véleményterror nélkül is elmondhassuk a véleményünket. És Trump megválasztása óta gyengült a politikai-korrektség elfogadtatása, hatása. Sokan rájöttek, hogy nyugodtan vállalhatják a véleményüket, hiszen többségben vannak, a ballib véleménydiktátorok meg elenyésző kisebbségben. A legutóbbi, bevándorlásról szóló népszavazáson is kiderült, hogy egy 2%-os kisebbség próbálta a 98%-os többséget manipulálni, ráerőszakolni a ballib ideológiát. Röhejes. Csak hát ugye hatalmas támogatást kaptak Soroséktól, akik évek óta dolgoztak azon, hogy az egyetemeken is csak az általuk diktált ideológia legyen szalonképes. A médiában is sokáig többségben voltak a ballib újságírók, szerkesztők, illetve a nyugateurópai országokban még mindig ők uralják a médiát, ahogy az említett, német tévéből vett aktuális példa mutatja.

Mit lehetne az említett német ballib nőnek válaszolni, hogy mit nem mondhatunk el szabadon? Hát például, nem mondhatjuk hogy létezik cigánybűnözés. Ez rasszizmus. Nem mondhatjuk, hogy nőtt a terrorveszély és bűnözés azokban az országokban, ahol sok bevándorló él. Ez idegengyűlölet. Nem mondhatjuk azt, hogy Sorosék demokratikus felhatalmazás nélkül beavatkoztak civilszervezeteken keresztül országok politikai döntéshozatalába és lobbizással manipulálják az EU intézményeit. Ez antiszemitizmus lenne. Nem mondhatjuk, hogy zavar minket a melegek felvonulása, agresszív tüntetése és követelőzése. Akkor homofóbok lennénk. Nem mondhatjuk, hogy károsnak tartjuk a feministák gyűlöletkeltő, jogtalan és káros követeléseit. Hiszen akkor nőgyűlölők lennénk. Nem mondhatjuk, hogy ellenezzük az abortuszt, mert akkor meg megvádolnak minket, hogy elvesszük a nők önrendelkezési jogát. Nem mondhatjuk a munkahelyen egy kolleganőnek, hogy szép az új frizurája, mert esetleg feljelent szexuális zaklatásért. Gondoljunk a közelmúltban megtörtént példákra is, mikor Ákos női szerepekkel kapcsolatos nyilatkozata miatt egy hisztérikus boszorkányüldözés indult ellene és a Telekom felbontotta a szponzorációs szerződését. Az amerikai egyetemeken ballibbant, "Social Justice Warrior" elnevezésű őrültek garázdálkodnak és feljelentik a professzoraikat, ha azok szerintük nem megfelelő módon viselkednek. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a másik oldalon is hasonló őrültek mászkálnak már Párizs és Brüsszel utcáin: a "Sharia police" csapatai nőket zaklatnak, ha nincs rajtuk burka, vagy egyedül sétálnak az utcán. Ezt az Iszlám által meghatározott nagy "szabadságot" is azoknak a liberálisoknak köszönhetjük, akik azt állítják, hogy véleményszabadság van, nincs ballib véleménydikatatura. De beszélni erről persze nem szabad, mert akkor iszlamofóbok lennénk.További példákat naponta lehet látni a Google és Facebook által törölt bejegyzésekben. Ezek a cégek teljesen egyoldalúan, szubjektív és antidemokratikus módon döntenek arról, hogy ki-mit nyilatkozhat, és hozhat nyilvánosságra. A politikai korrektséget ők határozzák meg, természetesen liberális irányelvek szerint. 

Ezeket a példákat kellett volna az említett tévéműsorban elmondani. Értsék meg minél többen, hogy igenis van ballib véleményterror, ami ellen fel kell lépnünk. A Momentumos fiókák támadása egy újságszerkesztőség ellen is azt mutatta, hogy ezek még csak fel sem fogják, hogy Európában nem lehet ilyen ballib véleménydiktatúrára törekedni. Megfélelmítéstől sem riadnak vissza, a cél szentesíti az eszközt. És az ők céljaik csakis nemesek lehetnek, hiszen egy új, szebb világért küzdenek. Amiből a többség viszont köszöni szépen, nem kér.

http://m.mandiner.hu/cikk/20151216_stumpf_andras_ez_a_liberalfasiszta_tempo

http://pestisracok.hu/ket-honapja-hallgatja-el-mainstream-francia-media-az-antiszemita-gyilkossagot/

http://magyaridok.hu/velemeny/a-diktatorikus-facebook-2660107/