Egy SZDSZ-es kertvárosi törpe birodalmáról

witti.png

Egy Budapest határán található kisvárosban élek. Elvileg jó hely lenne, kellemes kertváros, jó infrastruktúra, jó közlekedés. De ugyanakkor ez az a város, ahol a legutóbbi helyi választásokon a Fidesz egyetlen képviselőt sem tudott bejuttatni az önkormányzatba. A bukott SZDSZ-ben politizáló polgármester és „független” csapata tarolta le a képviselő helyeket. Ez a polgármester, aki mellesleg egy morcos kerti törpére illetve rövidlátó vakondra emlékeztet, huszonvalahány éve uralja itt a terepet. Ő és a csapata folyamatosan azzal ajnározzák magukat, hogy milyen sokat fejlesztették a várost, és mennyi minden köszönhető nekik. A helyi sajtóban rendszeresen jelennek meg cikkek a polgármester érdemeiről, hős tetteiről. Egy egész csapat talpnyaló veszi körül ezt az embert, akik életük árán is kiállnak mellette. Közben meg semmi különös nincs a város sikerében: rengeteg helyi adó folyik be a város kasszájába az itt található bevásárlóközpontok és ipari létesítmények befizetéseiből. Ennyi pénzből bármelyik polgármester fejleszthette volna bármelyik várost, ez csak a szerencsés elhelyezkedés következménye.

Na de lássuk, hogy mit is tett a balliberális polgármesterünk a városért? Például át akarta adni a városi egészségközpont üzemeltetését a fia cégének. Nem is vette a fáradtságot, hogy létrehozzon egy átláthatatlan céghálózatot, és strohmannokon keresztül játssza át az egészségközpontot a fiának, hanem közvetlenül őt bízta meg. Nagyon bízik a hatalmában, mint a helyi kiskirály ugye bármit megtehet. Mit tett még a városért? Minden önkormányzat által fenntartott intézményt, tehát pl. óvoda, iskola, gyerekjóléti központot és művelődési házat is csak az ő emberei irányíthatják, az előírt balliberális politika szellemiségében. Ezt személyesen is megtapasztaltam: reggel viszem a gyereket az óvodába, és hallom, hogy a két óvónő szidja a fidesz-kormányt, panaszkodik az alacsony fizetésre. Szólok nekik, hogy közintézményben mégsem kellene politizálni, főleg nem a gyerekek előtt. Úgy néznek rám, hogy egyértelmű: még nekik áll feljebb. A gyerekekkel persze nem törődnek: nyugodtan verhetik a nagyobbak a kisebbeket. Ugyanis vegyes csoportok vannak, 3-6 éves gyerekek vannak valós felügyelet nélkül, a nemtörődöm óvónénikkel, akiknek a kiválasztása során úgy látszik a politikai megbízhatóság volt fontosabb, mint a szakmai tudás. Sebaj, gondoltam, írok az önkormányzatnak egy panaszlevelet:

„Ötéves fiam három éve ebbe az óvodába jár, és utóbbi egy-másfél éve rendszeresen azt meséli, hogy a nagyobb gyerekek az óvodában megverték, fejbe ütötték, megrúgták, stb. Ha ilyen esetben az ovo néni segítségét kéri, akkor azt a választ kapja, hogy „védd meg magad“ és „ne árulkodj“. Nem értem, hogy egy olyan vegyes csoportban, ahol 3-7 éves korú gyerekek is járnak, és nagy a különbség a gyerekek „súlycsoportja“ között, miért nem védik meg az ovo nénik a kisebb, gyengébb gyerekeket? Az egyetlen személy, akihez segítségért fordulhatna a megvert gyerek, az az ovo néni, és ő meg ahelyett, hogy megvédené, elutasítja. Ez egy új pedagógiai módszer? „  

És az önkormányzati felelős vezető válaszából kiderült, hogy igen! A vegyes csoportok ideológiai okokból előnyösek szerintük:

„A gyerekek néha nem megfelelően reagálnak egymás cselekedeteire, ilyenkor előfordulhat bizonyos durvaság, de azt határozottan visszautasítják pedagógus kollégáink, hogy ők ilyenkor a levelében leírt módon reagálnának. A vegyes csoportban éppen az a nagyszerű, hogy a gyerekek toleránsabbak, türelmesebbek lesznek társaik iránt, ami erre a csoportra is jellemző.”

Értjük, ugye: a vegyes csoportokkal elkerülhető mindenféle szegregáció. Kezdjük el a multikulti keveredést minél korábban, mert a másság toleranciája mindennél fontosabb. Az nem számít, hogy a kisebb gyerekeket egy életre megnyomorítják lelkileg, a lényeg, hogy toleránsak legyenek. Az sem számít, hogy én mint szülő mit gondolok erről, hiszen az ő ideológiájuk fontosabb. Az ügy végül úgy záródott, hogy más szülők is panaszt tettek, és aláírást gyűjtöttek, ami után az óvoda kénytelen volt megszüntetni a vegyes csoportokat. Az én gyerekemen ez már nem segít. Köszönjük, polgármester úr!

Az óvoda úgy „hálálta” meg a panaszomat, hogy feljelentett a gyerekjóléti szolgálatnál. Veszélyeztetjük a gyerekünket, mert nem akarjuk a multikulti, toleráns, vegyes csoportokat. Szóval volt szerencsém közelebbről megismerni egy másik önkormányzati intézményt is, amire a balliberális polgármester rányomta a bélyegét: az ott dolgozók közül megismertem egy bolsevik, feminista, férfigyűlölő, dilettáns családgondozót, aki érdemben meg sem hallgatott engem, csak azon mesterkedett, hogy a gyerekeket hogyan tudja elvenni az apjuktól, és az anyjukat hogyan tudja rábeszélni a válásra. Megismertem egy „szakmai vezetőt”, aki egy nagydarab, agresszív, hormonzavaros, meghatározhatatlan nemű lény, és ugyancsak a családok felszámolásáért fáradozik. Ha egy sötét utcán szembejönne velem, biztos átmennék a túloldalra. És megismertem a pszichológus „szakemberüket” is, akiről kiderült, hogy végzettsége nincs, csak egy gyorstalpaló mediátor tanfolyamot végzett el. Az ő kvalifikációja az, hogy ő maga is bántalmazott gyerek volt, ezért mindenkire rávetíti a saját lelki baját, és mindenkit gyerekbántalmazóként kezel, aki oda beteszi a lábát. Ugye, milyen jó csapat ez? Tönkre is tették a családomat pikk-pakk. Köszönjük, polgármester úr!

Sorolhatnám tovább: a város főépítésze egy félcigány nagydarab nő, a művelődési házban és könyvtárban is csak olyanok dolgozhatnak, akik valamilyen kisebbséghez tartoznak és a balliberális ideológiát követik minden lépésükben. Még az olvasókör vezetője is egy véresszájú Gyurcsányista. Döbbenetes, ahogy az ember lassan mindenhol ezt fedezi fel, mindenhol ebbe botlik bele. És még valamin botorkálunk: tele vannak a város utcái vakvezető kövezettel. Soha senkit nem láttam az utóbbi 10 évben, aki használta volna ezeket. Viszont súlyos milliókba kerültek, és a nyugdíjasok botorkálnak rajta, valamint a biciklisek, rolleresek és babakocsisok kerülgetik, mert balesetveszélyes. De hát a polgármesterünk élen akar járni a hátrányos helyzetűek támogatásában! Vagy másik példa: egy városi közintézményben a bejáratnál található 2 lépcsőfok miatt lépcsőliftet szereltetett fel. Azt sem használta még senki az utóbbi években, de a lényeg, hogy kb. 100-szor annyiba került, mint egy sima rámpa. Nem számít, az adófizetők pénzéből erre is kell jusson! Ez egy balliberális mintaváros. Itt a normális többség, aki tanul, dolgozik, gyereket nevel, csak adófizetőként érdekes. Bevételforrás. Aki tényleg fontos ebben a városban, az nyomorék, cigány, zsidó vagy homoszexuális kell legyen, akkor itt odafigyelnek rá, és mindenben támogatják. A többség majd fizeti a számlát. Köszönjük, polgármester úr!

A legundorítóbb talán az, hogy ez a semmirekellő, senkiházi banda egy öntelt erkölcsi fölénnyel kezel mindenkit, aki nem hozzájuk tartozik. Hiszen ők milyen humánusak, milyen jó lelkűek, hogy támogatják a hátrányos helyzetű embereket! És kizárólag csak őket támogatják. Ha normális vagy, és a többséghez tartozol, akkor nyomoroghatsz, nem érdekli őket. Hány nélkülöző, albérletben sínylődő, vagy devizahitellel tönkretett szegény család van, akinek gyerekei fele annyi támogatást sem kapnak, mint a liberálisok által áldozatszereppel ellátott kisebbségek és nyomorékok! Hány elvált apa került az utcára és lesz munkanélküli, akin segíteni lehetne abból a pénzből, amit a szükségesnél többszörösen költenek a "hátrányos helyzetűekre"! Magyar vagy, férfi vagy? Akkor nem érdekli a liberálisokat a sorsod. Bármilyen sorscsapás ér, akkor is dolgozz és fizess, mert ők majd eldöntik, hogy kik a "hátrányos helyzetűek" és "áldozatok", akiket támogatni kell abból a pénzből, amit tőled elvesznek. Nem véletlen, hogy minden balos önkormányzatnál a gyerekjóléti intézmények proli, bolsevista, nőpárti, feminista egyesületek: már Marx és Engels korában kitalálták a balosok, hogy mindig a nő az áldozat, és őt kell védeni:

„A családban a férfi a burzsoá és a nő jelenti a proletariátust.” (Engels: A család, a magántulajdon és az állam eredete).

Ma is aktuális ez az idézet. Az áldozat szerepbe bújtatott nőket éppúgy támogatják a bolsevikok, mint az áldozat szerepbe bújtatott migránsokat. Hiába nőgyalázó a migránsok nagy többsége, ellenük soha nem szólnak fel a feministák, mert ők is "áldozatok", és az áldozatok összetartanak a gonosz fehér férfiak uralma ellen. Ezért szét kell verni a családokat, szét kell verni minden hagyományos közösséget, és a feminizmus erre ugyanúgy alkalmas, mint a több millió migráns, akit Európába telepítenek. Ezért működik a balos liberalizmus kéz a kézben a feminizmussal. Ebben a városban ez a szimbiózis tökéletesen látható, minden intézményében tetten érhető. Nem véletlen, hogy a kormány a járási hivatalokba helyezte át a gyerekjóléti központok irányítását. Nem véletlen, hogy a kormány elvette az iskolákat az önkormányzatoktól.És nem véletlen, hogy kedves polgármester úr emiatt beperelte az államot. Tudja ő is, hogy a balliberális agymosásnak csak akkor van foganatja és jövője, ha már a gyerekekkel elkezdik azt.

Mindenkit óva intek attól, hogy egy ilyen balliberális városban éljen. A családrombolást és nőuralmat ilyen helyeken tökéletesítették. Itt még Rákosi elvtárs és Kádár elvtárs lélekben közöttünk jár. Jó elmélet ez a kommunizmus, liberalizmus. Csak akkor van baj, ha valaki ezt meg is valósítja.Itt ezt megtették. De sokan várjuk már azt a napot, amikor kedves polgármesterünk megbukik, és eltakarodik grandiózus csapatával együtt.