Női bevándorlókat Európának!

fb_img_1599975282155.jpgApáti Bence mai írása kapcsán tűnt fel nekem, hogy a libsik mindig csak fiatal férfi bevándorlók befogadását propagálják. Vajon miért nem inkább nőket akarnak befogadni?

„Nem ártana szembenézni azzal, hogy ha 2-300 ezer életerős fiatalember, szakképzett munkaerő nem kerül be az egészségügybe, az informatika területére stb, migránsként a környékről vagy távolabbról, akkor komoly problémák lesznek Magyarországon” – ezt mondta Horn Gábor kedd este Kálmán Olgának. Apáti Bence részletesen cáfolja, hogy bármely európai országnak haszna lenne az analfabéta iszlám bevándorló tömegekből, sőt hatalmas pénzeket igényel a szociális segéllyel való eltartásuk, a nyelvi és szakmai kiképzésük, és a biztonsági kockázat miatt szükséges rendőri intézkedések költségei. Ezt ugyanannyiszor el kell ismételni, ahányszor a libsik ismételgetik a migránssimogató propaganda-hazugságaikat. De kiegészíteném néhány ponttal ezt az érvelést, mert számomra feltűnő, hogy feminista szervezetek is támogatják ezt a fajta "életerős fiatalemberek" bevándorlását, amiről itt Horn Gábor is álmodozik. Szerintem itt a libsi-feminista migránssimogatás mögött nem elsősorban a munkaerőhiány megoldása áll, hanem a valós ok, amiért támogatják a bevándorlást, az az általuk elképzelt fehér európai férfiak uralmának a letörése. Ahogyan Antoni Rita lelkibeteg feminista mondta: "Meg kell törni a hófehér nagymagyar férfiak uralmát". Ez a valódi cél, és nem a munkaerőhiány megoldása.

- Ha tényleg a munkaerőhiányt akarnánk megoldani, akkor nem szakképzés és nyelvtudás nélküli, beilleszkedésre képtelen idegen vallású és kultúrájú embereket kellene beengedni Európába, hanem ahogyan Amerika és Kanada is teszi: azoknak ad munkavállalási vízumot, akik szakképzéssel rendelkeznek, és hiányszakmákban azonnal munkába tudnak állni. Az egészségügy területén, amit Horn Gábor is említett elsősorban ápolónők, nővérek hiányoznak, ami hagyományosan női szakma, tehát teljesen felesleges "életerős fiatalembereket" beengedni, mert nem fognak ebben a szakmákban dolgozni. Az arab világban a férfiak számára alantas munkának számít az ilyen szociális, beteggondozó tevékenység. Bárki komolyan el tudja képzelni, hogy a kórházakban a nővérek szerepét be tudná tölteni egy átlag iszlám vallású férfi? Nem hiszem. Annál inkább hagyománya van az ilyen szakmáknak pl. a Fülöp-szigetekről érkező női bevándorlóknál. Miért nem onnan akarnak a libsik munkaerőt befogadni, és miért nem inkább nőket? A százmilliós Fülöp-szigeteken a lakosság 80 százaléka katolikus, további 12 százaléka pedig a kereszténység valamely más ágának követője, tehát ilyen szempontból sem jelentenének problémát az onnan érkező női bevándorlók. Vagy lehetne Fehéroroszországból illetve Ukrajnából is bevándorlókat befogadni. Sokkal könnyebben beilleszkednek Európába, mint az arab világból érkező bevándorlók.

- Ha a libsik a demográfiai problémát akarnák megoldani a bevándorlással, akkor is inkább nőket kellene beengedni, és nem "életerős férfiakról" álmodozni, Horn elvtárs! Ugyanis ezek a bevándorló férfiak nem fognak gyerekeket szülni, tehát csak kb. 20-40 évre gyarapítják a munkaképes népességet. Kivéve persze, ha családegyesítés kapcsán behozhatják a gyerekeiket is. Ezzel viszont megsokszorozódik az idegen, beilleszkedni képtelen, gettósodó tömegek száma. Ha ezzel szemben csak női bevándorlókat engednénk be, akkor azok az európai férfiakkal házasságot kötnének, és sokkal könnyebben integrálódnának, illetve olyan gyerekeket szülnének, akik az európai kultúrában nőnének fel. De a libsiknek ugye nem ez a célja, hanem az, hogy minél nagyobb idegen tömegekkel megszüntetni az európai kultúrát, a rettegett európai fehér férfiak "uralmát". Elmebeteg, lelkibeteg, őrültek ezek, és olyan feministákkal karöltve dolgoznak a fehér uralom felszámolásán, akiknek frusztráltságuk és hormonzavaros viselkedésük miatt nem jutott férfi. Ezért álmodoznak ezek a feministák és libsik a bevándorló "életerős férfiakról". Persze oltári baromság az egész elképzelés, mert az arab és afrikai férfiak szóba sem állnak feministákkal, hiszen nekik más az elképzelésük a férfi-női szerepekről. Legfeljebb egy-két szilveszteri ficki-ficki és megerőszakolás erejéig ereszkednek le ilyen nőkhöz.

- Arra is fel kellene hívni Horn elvtárs figyelmét, hogy a jaj de humánus libsi felfogással nem igazán egyeztethető össze ez a "hasznos munkaerő" felfogás. El kellene dönteni, hogy most szegény háborús menekültekről van szó, akiket humánus okokból fogadunk be, vagy a modern kori rabszolgatartásról, akiket olyan alantas munkákra akarunk befogni, amire nincs már európai munkavállaló? Ugyanis folyamatosan keverik a libsik és migránsbarátok ezeket a fogalmakat. Mindig azzal érvelnek, ami éppen beleillik az aktuális hisztériájukba.

Horn Gábor további baromságainak a megcáfolására ajánlom az alábbi cikket, de ennyivel szerintem érdemes volt kiegészíteni, mert feltűnő, hogy miért nem a kézenfekvő megoldást propagálják a libsik: a problémamentes és demográfiai szempontból is hasznos női bevándorlókat.

http://polgarportal.hu/apati-bence-hirtv-kalman-olga-horn-gabor-es-tobbi/