Gumiszoba

gumiszoba.jpgKedves kommentálóim már többször felhívták a figyelmemet arra, hogy ne foglalkozzak a femináci-libsi propagandával, hanem ignoráljam és ne törődjek vele. De hogy lehet valamit ignorálni, ami mindenhol szembejön velem? Ma egy Gumiszoba nevű oldal cikkje került elém, ezzel kapcsolatban írok. A gumiszobának 14.613 követője van, és lehetne őket hisztériás feminácik tyúkketrecének is nevezni, de a gumiszoba is jó elnevezés, mert a bolondokat szokták gumiszobába zárni.

Erre a cikkre reagálok, egyszerűen nem lehet szó nélkül elmenni mellette: https://gumiszoba.com/2021/04/10/nem-a-gyerektartas-megfizeteset-hanem-a-kozos-felugyeletet-kellene-inkabb-szabalyozni/

Szóval akkor idézem a femináci hisztériát, és a válaszaimat:

Egyelőre én azt látom, hogy a nők még mindig szarul keresnek, agyon is verik őket, le se nagyon csukják a bántalmazóikat, viszont állítólag van valahol az országban néhány új védett ház, amiről ugye senki nem tudhat, hiszen azért védett; vagyis vagy van, vagy nincs. Én speciel még egyet se láttam. Ha mégis van, akkor hurrá, mert akkor több bántalmazott nő hagyhatja el az otthonát és bujdokolhat, míg a bántalmazója terpeszkedik tovább a közös házban. Ugyebár. Javasolnám nagy tisztelettel a rohadó nyugati társadalmak szokásrendjét tanulmányozni, ahol az állam kifizeti a megítélt gyerektartást, amennyiben a minta-apa nem hajlandó rá, majd perbe fogja az apát, és behajtja rajta.

  • A nők állítólagos bérszakadékát minden femináci hőbörgésben fel kell hánytorgatni, ez nem hiányozhat egyik ilyen cikkből sem. Akkor is, ha ez egy nem létező dolog. Olyan statisztikákkal hazudnak bérkülönbséget, amiben nem veszik fígyelembe, hogy a nők gyakrabban választják a részmunkaidőt, ritkábban választanak jólmegfizetett mérnöki szakmákat, kevesebbet túlóráznak, többet vannak GYES-en, stb. Tehát összességében természetesen kevesebbet keresnek, de ebben semmi hátrányos megkülönböztetés nincs. Kevesebbet dolgoznak, ezért kevesebb pénz jár.
  • A nőket agyonverik, nem csukják le a bántalmazókat, nincs elég védett ház. Nos, ez is a paranoid femináci hisztérika narratívája, hogy minden férfi bántalmazó. Ezzel szemben alig van pár százalék, aki ilyen bűncselekményt követ el. Itt is statisztikákkal manipulál a NANE, összekeverik, összemossák a valóban súlyos bűncselekményeket a verbális bántalmazással. Minden femináci propagandában azzal riogatnak, hogy hetente egy nőt agyonvernek Magyarországon. Ez sem támasztható alá a gyilkossági statisztikával, de még ha így is lenne: ez évi 52 esetet jelent. Csak akkor lehetne ezt nullára csökkenteni, ha minden család lakásában napi 24 órás rendőrfelügyelet lenne. Teljesen irreális elképzelés. Védett házak meg tényleg nincsenek, bántalmazott férfiak számára. Nők számára természetesen vannak.
  • míg a bántalmazója terpeszkedik tovább a közös házban. Ezt nem tudom, milyen adatok alapján gondolja így a gumiszobás hisztérika. A valóság ezzel szemben úgy néz ki, hogy az apát rakják ki a közös ingatlanból, ők kerülnek az utcára. A hajléktalanok többsége elvált férfi. Akkor is kirakják az ingatlanból, ha kizárólagos tulajdonában van az. Ha ő dolgozott meg érte, a különvagyonából vette, ez mind nem érdekes: ha a gyerekeket az anyának ítélik (és ez történik az esetek 90%-ban), akkor a gyerekek érdekében az utolsó közös lakás használati jogát az anyának ítélik. Apa a saját ingatlanát nem használhatja, amig a gyerekek kiskorúak és ott laknak anyjukkal. Az apa utcára kerülését távoltartási végzéssel felgyorsítják, ebben hathatós segítséget nyújtanak femináci tanácsadók, mint a NANE, vagy bármelyik gyerekjóléti szolgálat. Férfiaknak ezzel szemben semmilyen jogi segítségük nincsen, és nincs is hová menjenek, mert védett házak nincsenek férfiak számára.
  • ahol az állam kifizeti a megítélt gyerektartást, amennyiben a minta-apa nem hajlandó rá, majd perbe fogja az apát, és behajtja rajta. Ez természetesen Magyarországon is így van, itt is így működik. Kedves femináci hisztérikának nincsenek jogi ismeretei, ha erről sem tud. Miért nem néz utána, mielőtt tépné a száját? Arról viszont szót sem szól, hogy milyen agresszív módon képesek a „kedves” anyukák a tartásdíjat behajtatni. Ha egy apa pontosan és rendszeresen fizet, akkor is kérheti az anya a bíróságon, hogy végrehajtó vonja le a tartásdíjat az apa fizetéséből. A munkahelyen elég kellemetlen helyzetbe kerülhet így minden apa, ahol azt hiszik róla, hogy nem fizetett, ezért hajtják végre a fizetéséből.

Tudtad- e, hogy Magyarországon a válások több, mint hetven százalékát a nők kezdeményezik még úgy is, hogy a válás után kábé a belüket is kidolgozhatják, hogy fenn tudják tartani magukat és el tudják tartani a gyereküket? Mi viszi rá a nőket mégis a hosszan elnyúló, gyakran fárasztó, megalázó procedúrával járó válási hercehurcára úgy, hogy tudják, az életminőségük még a házassághoz képest is brutálisan nagyot fog romlani a férj kilépése után? Nos, a nők általában azért válnak el, mert a férfi bántalmazó fizikailag vagy lelkileg. Vagy alkoholista. Vagy telibe tojja a családot gyerekestől, mindenestől, és csak úgy él otthon, mint aki hotelba jár a jogait érvényesíteni. A nő pedig megunja. Nem akarja, hogy a gyereke féljen, hogy lássa a veszekedéseket, a részeg apját, vagy egyenesen azt, ahogy apuka üti az anyát. Inkább vállalja a nehéz életet, mert úgy véli, hogy az még mindig könnyebb.

Valóban 71%-ban nők kezdeményezik a válópert, tehát több, mint kétszer annyian, mint a férfiak. Ez a legjobb mutatója annak, hogy igazságtalan a családjogi rendszer, és a nők kiharcolt előjogai miatt adnak be ilyen magas számban válókeresetet. De ti gumiszobás hisztérikák képesek vagytok a családjogi rendszer feminácik által kiharcolt női előjogait úgy beállítani, mintha az is férfiak hibája lenne. Azért 71%-ban adják be nők a válóperi keresetet, mert semmilyen kockázatuk nincs, semmit nem veszítenek ezzel: automatikusan megkapják a gyerekeket, a tartásdíjat, a vagyonmegosztásból származó pénzeket. Ebből az igazságtalanságból is képesek vagytok azt a következtetést levonni, hogy minden férfi bántalmazó, és ezért adnak be nők kétszer annyi válóperkeresetet mint férfiak? Ekkora hazugságot rég nem olvastam...

Először is: ha hozzámentél egy férfihez és gyereket szültél neki, akkor az a férfi nem bántalmazó! Ha viták voltak, akkor gondolkozz el azon, hogy mennyire voltál összeférhetetlen, kompromisszumképtelen, vitákat kiprovokáló! Ismerem a jolly-joker válaszotokat is: szerettem a férjem, jó ember volt, de megváltozott, bántalmazó lett. Dehogy változott meg! Az ember személyisége kamaszkorra kialakul és utána lényegében nagyon keveset változik. Csak te mint femináci feleség nem akarod látni a saját szerepedet abban, hogy megromlott a kapcsolatotok. Tehát a férfiakra kell mutogatni: ti bántalmazók vagytok. Persze, a férfiak kétharmada bántalmazó, ugye? Ez egy reális feltételezés? Ennyien válnak el, és ahogy ti is leírtátok: nem ők akarnak válni, hanem a nők. Képtelenek vagytok békében összetartani a családot, fölösleges vitákat provokáltok ki, mindig a másik félt hibáztatjátok emiatt, könnyelműen beadjátok a válópert. Aztán jön a siránkozásotok, hogy egyedül nehéz eltartani a családot. De azért a váltott elhelyezést persze megvétózzátok, ami anyagilag és időráfordításban is megfelezné a gyerekekkel kapcsolatos terheket. Hiszen ha váltott elhelyezés van, akkor nincs tartásdíj, nincs ingyen rabszolga által fizetett pénz, amit el lehet költeni bármire... Szerencsétlen apákat megfosztjátok a családjuktól, és még van pofátok követelőzni. Elképesztő önteltség, arrogancia, egoizmus, kapzsiság, uralkodási-zsarnokoskodási mánia, egománia, empátiahiány, nárcizmus látszik minden ilyen nő viselkedéséből. Pszichopaták vagytok, és a férfiakra projektáljátok minden undorító személyiségvonásotokat.

Pénz nélkül, a legolcsóbb ügyvéddel mennek a perre, ahol a leendő ex már felfogadta a város legmenőbb bontóperesét, hogy aztán kórusban mocskolják a nőt és küzdjenek az apa jogaiért.

Ezzel szemben én azt tapasztaltam, hogy a teljes családvédelmi rendszer és a bíróság is nőpárti, elképesztően elfogult és igazságtalan apákkal szemben. A saját válóperemben megtapasztaltam, hogy bármilyen sztárügyvédet fogadsz fel, esélyed sincs a gyerekekre, hacsak az anya nem alkoholista, drogos, pszichopata vagy hasonló. Rengeteg ügyvédet megkerestem, mindegyik ezt mondta. Esélyem sincs, hiába van pedagógus végzettségem, munkahelyem, kertes családi házam: anyának ítélik a gyerekeket. Én mégis négy évig harcoltam értük a válóperben, és beigazolódott, amit az ügyvédek mondtak: apaként esélytelen vagy. Megaláznak, kigúnyolnak, kifosztanak, tönkretesznek. A teljes családjogi rendszer feminácik kezében van. Ezért döbbenetes ez a Gumiszobás cikk. Mert ezeknek még ez sem elég, ezek még többet követelnek!

Hányok az ilyen nőktől. Minden vagyonomat férfijogi szervezetekre fogom hagyni, akik kiharcolják az egyenlőséget a családjogban. Váltott elhelyezést. A tartásdíj-rabszolgaság megszüntetését. Akkor majd nem 71%-29% lesz a nők és férfiak által kezdeményezett válóperek aránya, hanem 50-50%. Felére fog csökkenni a válóperek száma, mert ilyen aljas femináci férgek a válással nem kapnak hatalmat a gyerekek fölött és férjük vagyona-fizetése fölött. Semmilyen más oka nincs a jelenlegi tarthatatlan helyzetnek. A femináci nők dominanciára, uralkodásra, férjük leigázására irányuló hajlamuk. Ameddig nincs egyenjogúság a válóperekben, addig minden férfinek bojkottálnia kellene ezt a femináci rendszert. Ne fizess tartásdíjat, ne tartsd be az előirt láthatási időt. Légy annyit a gyerekeddel, amennyit akarsz. Sok százezer férfi szenved a jelenlegi helyzetben, de nem mernek fellépni ellene. Össze kell fogni, meg kell szervezni a képviseletüket, ki kell kényszeríteni a változást.