Hogyan ismerd fel a feminista seggfejet az életedben?

femin.pngEzt a kedves, szép címet nem én találtam ki, hanem Barok Eszter feminista blogger alábbi írása ihlette, amiben leírja, hogy Mészöly Miklós, József Attila és Radnóti Miklós is társukat bántalmazó szörnyetegek voltak, és azzal zárja az írását, hogy: "és hamarabb felismernék a nők a bántalmazót – a seggfejet – életükben".  A három említett író-költő mellett még egy példát hoz Eszter valamilyen valóságshow-ból, ahol valaki erőszakoskodott valakivel, persze férfi volt itt is a tettes. Így kerek egy feminista világa, ha egyoldalúan megvádolhatja a férfiakat a bántalmazó, tettes szereppel, és elégedetten hátradőlhet, ha egy ilyen írással hozzájárult a „női áldozatok - férfi tettesek” mítoszához.

Nem tudok szó nélkül elmenni az ilyen írások mellett. Már csak azért sem, mert saját magam is megtapasztaltam: egy nő is lehet ugyanúgy tettes, testi-lelki bántalmazó. Sajnos hiába van már 100 éve Európában egyenjogúság, még mindig az a legenda van sok ember fejében, hogy az erős, lovagias férfiak meg kell védjék a gyenge nőket. Ez volt az én fejemben is. Mindaddig, amíg a válóperemben egy nő a feminista intézményrendszer segítségével meg nem próbált eltiporni, emberi mivoltomban teljesen ellehetetleníteni, megsemmisíteni, tönkretenni. Pestiesen úgy mondanák, hogy "kicsinálni". Azóta meghalt bennem a lovagiasság. Megölte a feminizmus. Ezt életem végéig ismételgetni és hangoztatni fogom mindenhol, ahol a nőket áldozatszerepben próbálják feltüntetni.

Aki azt hiszi, hogy a női nem a gyengébbik fél, annak ajánlom, hogy olvasson Tamási Erzsébet írásaiból. Például itt: http://www.ferfihang.hu/2012/03/15/tamasi-erzsebet-a-csaladon-beluli-eroszakrol/ vagy itt: http://www.atv.hu/belfold/20140928-a-nore-loj-eloszor-tamasi-erzsebet-a-gyengebbik-nem-es-a-terrorizmus-viszonyarol/hirkereso

Tamási minden írásában cáfolja ezt a legendát, hogy a férfiak erőszakosabbak és a nők ennek az erőszaknak az áldozatai. A feministák rengeteg tanulmányban, újságcikkben és statisztikában próbálják ezt a hazugságot terjeszteni. Sajnos a többség ezt el is hiszi, mert valószínűnek tűnik, hogy azok, akik testileg erősebbek, izmosabbak, azok erőszakosabbak is. Holott ha tényleg megnézzük a kriminalisztika adatait, akkor látható, hogy - néhány kivétellel - nincsen olyan bűncselekmény-kategória, ami alátámasztaná a feministák által generált férfi-erőszak mítoszt. A női börtönök is tele vannak, a női harcosok és terroristák is kegyetlenek, erőszakosak, agresszívek.

De nem is ez a lényeg, nem ez a fő tévedés a feministák hitvallásában. Hanem az, hogy nem is szabadna férfi erőszakról beszélni. Emberek ellen elkövetett erőszak létezik, és teljesen mindegy, hogy azt férfi követi el férfi ellen, vagy nő férfi ellen, vagy férfi nő ellen, vagy nő nő ellen. Egyformán elítélendő és tilos. A feministák egyik fő tévedése és bűne, hogy kitüntetett, kiemelt módon akarják kezelni a nők elleni erőszakot. Ennek semmi értelme, és nincs jogosultsága egy ilyen kiemelt megkülönböztetésnek. A törvény előtt mindenki egyformán jogosult védelemre, mindenkit egyformán kell büntetni, nemi megkülönböztetés nélkül. Az emancipáció egyenjogúságot hozott létre a nemek között, tehát egyik félnek sem lehetnek ilyen előjogai. Az egy téveszme, hogy egy nő ellen elkövetett erőszak sokkal inkább elítélendő, mint ha férfi lenne az áldozat. Abszurd elképzelés ez, nagyon furcsa lenne, ha a törvényben is ezt írnák: férfi ellen elkövetett testi sértés: 2 év büntetés, nő ellen elkövetett testi sértés: 5 év büntetés. Tudtommal nincs olyan ország, ahol létezne ilyen törvény. Tehát nincs olyan kategória, hogy "férfierőszak", csak a feminista szekta világában. Ugyanígy nem szabad arról beszélni, hogy létezik „cigánybűnözés” vagy „migránsbűnözés”. A politikai korrektség pont a liberálisok és feministák vesszőparipája. Érdekes, hogy szerintük nem szabad megnevezni bizonyos csoportokat, ha tettesekről, elkövetőkről beszélünk, mert az már előítéletesség lenne. Ez mindenkire érvényes, csak a férfiakra nem. A férfiakat meg lehet pecsételni tettesként, erőszakos elkövetőként, vagy „seggfejként” ahogyan Barok Eszter tette az említett írásban. Ez az ellentmondás nem tűnik fel nektek, kedves feministák?

Persze nem csak a politikai korrektség miatt értelmetlen és káros a feministák mítoszkeltése. Hanem ellentmond a saját hitvallásuknak is: ugyanis a feminizmus szerint nincsenek különbségek a férfiak és nők között, tehát egyformák vagyunk (a nemi szervektől eltekintve, amit még ők sem próbálnak elvitatni). Felhördül a feminista szekta, ha valaki bármi mást mer állítani, ahogyan ezt nem rég a Google egyik programozó alkalmazottja is tette, aki egy nyílt levélben leírta: szerinte a nők másképp gondolkodnak és viselkednek, ezért bizonyos szakmákban alulreprezentáltak. Gyorsan ki is rugták ezt az embert, mert a véleményszabadság országában ugye csak az mondhatja el a véleményét, aki követi a balliberális, feminista propagandát. De akkor hogy is van ez, kedves feministák? Egyformák vagyunk, mikor szakmai adottságokról van szó, egyformák vagyunk, mikor társadalmi szerepekről van szó, de nem vagyunk egyformák, mikor bántalmazó tettesekről van szó? Ha szerintetek nincsen különbség férfi-női viselkedésben, akkor miért próbáljátok kiemelten kezelni a férfierőszakot? Ellentmondásos zagyvaság a feminista hitvallás.

Nem is kellene az egésszel foglalkozni, mert ez a fölösleges genderharc csak erősíti a társadalmi konfliktusokat, erősíti az ellentéteket és vitákat a férfiak és nők között. Kapcsolatromboló, családromboló, társadalomromboló a feminista szekta propagandája. Egyre több nőt elérnek az online médiában is terjesztett agymosással. Kb. 50 ezer írást talál a Google arra a címre, hogy "Hogyan ismerd fel a bántalmazó kapcsolatot". Már rég ott tartunk, hogy a nők akkor is "felismerik" a bántalmazó kapcsolatot, ha valójában nem is az. Elég, ha nem papucsférj valaki, máris bántalmazóvá válik a feminácik szerint. Ezek az írások olyanok, mint a használati utasítás a válóperhez. Elhitetik a nőkkel, hogy ők áldozatok, mert nehéz egy családban a felnőtt, gyerekét nevelő szülő és a társáért is áldozatokat hozó szerep. Holott a férfiaknak is ugyanúgy le kell mondani sok mindenről és áldozatokat vállalni, ha családban élnek. Le kell mondani a teljes személyes szabadságról és függetlenségről. Le kell mondani arról, hogy bármikor bármit tehessünk, nyugalmunk legyen, senki ne szóljon bele az életünkbe és mindenkitől függetlenül olyan programokat szervezzünk, amit akarunk. Kompromisszumokat kell kötni, áldozatokat kell hozni a gyerekeinkért, a társunkért. Fel kell adni a szabadságunk egy részét. Ez sok embernek kellemetlen lehet, de ez az élet rendje, így lehet családban vagy bármilyen más közösségben élni. Cserébe kapjuk az otthon melegét, biztonságát, és azt az örömöt, amit érzünk, ha látjuk gyerekeinket felnőni. Valamit valamiért. Ezt minden értelmes ember belátja. Nem így a feministák: ők erre azt mondják, hogy te nő vagy, tehát áldozat vagy. Ne hagyd magad kihasználni, ne áldozd fel magad senkiért. Legyél önálló, független, mert másképp eltipornak a gonosz férfiak. Ez a feminizmus fő bűne. Ezt terjesztik az ilyen cikkekben is, ahogyan Eszter is írta: elvtársnők, ismerjétek fel seggfejeket, a gonosz elnyomó, bántalmazó férfiakat, és szabaduljatok meg tőlük! Akkor is, ha szeretitek, mert egy zseni, mint József Attila, vagy szeretitek, mert a társatok, vagy szeretitek, mert a gyerekeitek apja: szabaduljatok meg tőlük, hiszen a férfiak seggfejek!

Valóban vannak seggfejek a férfiak között is. Van pár százalék bántalmazó, elnyomó, bunkó, tahó férfi. Nem ezeket akarom védeni. A széles többséget szeretném megóvni a feminista propagandától. Mert 67%-os jelenleg a válási arány. És a válóperek kb.90%-át nők kezdeményezik. Valóban ennyi lenne a bunkó, bántalmazó férfi? Nem hiszem. Inkább arról lehet szó, hogy a feminizmus egy kényelmes áldozat-szerepet nyújt a nőknek. Egy kibúvót, amivel elkerülhetik azt a részben önfeláldozó életet, amit sok családanya megélni kényszerül. Azt nem veszik észre, hogy az a családapák ugyanolyan önfeláldozó életet élnek, csak éppen nincs ilyen kibúvó lehetőségük. Hiszen ha elválnak, akkor megfosztják őket a gyerekeiktől és tartásdíj-rabszolgát csinálnak belőlük. Nekik nem adatott meg az a lehetőség, hogy könnyelműen megszabaduljanak minden kötelességtől és kötöttségtől, amit a családi élet magával hoz. Ők kénytelenek húzni az igát és még eltűrni azt is, hogy tettes-szerepbe kényszerítik bele őket a feministák. Kénytelenek eltűrni azt is, hogy a feminista agymosással megfertőzött feleségük bebeszéli magának, hogy ő tulajdonképpen egy „bántalmazó kapcsolatban” él, mert a férje nem úgy táncol, ahogyan ő szeretné. SZABÓ BORBÁLA írt egy „Válás” című abszurd történetet arról, hogy milyen könnyelműen kimondják manapság a nők ezt a „bántalmazó kapcsolatot” és szaladnak a bíróságra elválni. Ez a nagyobb baj manapság, én nem az, hogy van pár százalék valóban bántalmazó kapcsolat, amiben a nők benne élnek.
Mondjuk már ki végre, hogy ezek beteges dolgok, te jó ég!  

https://barokeszter.hu/2017/09/28/mondjuk-mar-ki-vegre-hogy-ezek-beteges-dolgok-te-jo-eg/

http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/szabo-borbala-valas/