Életünket és vérünket a nőkért

mariaterezia.jpg1741. szeptember 11-én Mária Terézia összehívta a magyar országgyűlést Pozsonyba, két évvel egy vesztes török háború után, hogy segítsünk neki a koronáját fegyverrel megmenteni. A királynő tudta, hogy trónját csak a magyar rendek segítségével tudja megvédeni a porosz fenyegetéstől. Mária Terézia a pozsonyi országgyűlésen előterjesztette kívánságait, hogy megnyerje a magyarok támogatását. A magyar rendek kezdetben ellenállást mutattak. Ezután Mária Terézia személyesen jelent meg az országgyűlésen, gyászruhát viselve, karján fiával, a gyermek II. Józseffel. Ez a híres pozsonyi jelenet. A fiatal királynő hatásos beszédet mondott, ezt követően mondták ki a jelenlévő magyar nemesek egybehangzóan: „Vitam et sanguinem pro rege nostro!” („Életünket és vérünket királyunkért!”) (Wikipedia) Ezt a híres jelenetet, ahogyan a magyar nemesek térdelnek az "Úrnő" előtt, több festményen is megörökítették.

Mi a jelentősége ennek a 300 éve történt eseménynek? Egy jó példa arra, hogy a nők mennyire hatékonyan tudják a férfiakat manipulálni, bármilyen eszközzel maguk alá gyűrni. Eljátsszák a szegény, gyerekét egyedül nevelő áldozatot, és máris ott térdelnek a buta férfiak előttük, készen arra, hogy mindenüket odaadják értük. Életüket és vérüket. Nem változott semmi az utóbbi évszázadok alatt. A megjátszott áldozatszerep, a gyerekekre való hivatkozás, a "gyerekek érdekében" történő követelőzés mindennapos, erről bármelyik elvált apa beszámolhat. Bármelyik fórumon vagy közösségi oldalon jelenik meg válással, tartásdíjjal kapcsolatos eset, azonnal megjelennek az olyan hozzászólások, hogy "szegény anya, szegény gyerekek!", "micsoda felelőtlen apa, hogy csak havi 30 ezer Ft-ot fizet a gyerek után, ebből nem lehet megélni". Miért kellene ebből megélni? Ha kicsi a gyerek, akkor van még GYES, GYED, GYET. Van családi pótlék, adókedvezmény, ingyenes óvodai-iskolai étkeztetés, ingyenes tankönyv, stb. Ha már nagyobb a gyerek, akkor meg az anya is mehetne dolgozni. De miért is menne, ha van egy hülye, aki éjjel nappal azért dolgozik, hogy őt eltartsa? Aki életét és vérét adja érte? Bármikor hozzászólok az ilyen vitákhoz, és javaslom a közös szülői felügyelet bevezetését tartásdíj helyett, azonnal megjelennek a nőpárti kommentelők, és  elképesztő agresszivitással szitkozódnak, sértegetnek, megpróbálnak diszkreditálni.  

"Milyen apa vagy te, a gyereket megcsináltad, és nem támogatod? A saját véred!!". Nos, először is: nem én egyedül csináltam. Kettőnk közös döntése volt, ugyanúgy, mint az esetek többségében. Manapság elég ritka eset, hogy megerőszakolásból születik gyerek. Ha meg kettőnk döntése volt, akkor nem én kell eltartsam, hanem mindketten hozzá kell járuljunk a felneveléséhez. Másodszor: természetesen támogatom. De nem vagyok hajlandó azt az embert is eltartani, aki felszámolta a családot, elvette a gyerekeimet, megvétózta a közös szülői felügyeletet váltott elhelyezéssel. Most nem csak a saját esetemről beszélek, hanem a válóperek többségéről. Ha bárki kételkedne ebben, akkor ajánlom, hogy olvasson a válóperekről elvált apák csoportjaiban, fórumaiban. Az apák többsége szeretne a gyerekével maradni, legalább váltott elhelyezésben. Esélyük sincs rá. Az anyák pénzkiadó automatának tekintik őket, és a bírósági gyakorlat lehetővé teszi ezt a magatartást. Harmadszor: az én vérem? Biztos vagy benne? A statisztikák szerint jelenleg is 10-15% a kakukkgyerekek aránya, tehát sok százezer "apa" csak azt hiszi, hogy "saját vére". Legutóbb még egy "férfi" is leszidott engem egy fórumon, hogy milyen apa vagyok, aztán meglepődött, mikor elküldtem neki a kakukkgyerekes statisztikát. https://www.webbeteg.hu/cikkek/egeszseges/15448/apa-csak-egy-van Rengeteg csicska-férfi is van, akik beszopták a balliberális-feminista agymosást, és ott térdelnek a nők lába előtt, mindenben támogatva a női előjogokat és hatalmi pozíciójukat. Döbbenetes törvényekkel próbálják ezeket a női előjogokat fenntartani: Franciaországban egy év börtön és 15.000 euró pénzbírság jár annak a férfinak, aki bárhol a világon apasági teszt elvégzését rendeli meg. Mert ugye a nőknek biztosítani kell azt a jogot, hogy büntetlenül megcsaljon egy férfit és utána eltartassa vele a gyereket, aki valójában nem is az ő gyereke? Elképesztő..

 Szóval sajnos mindig is voltak "férfiak", akik hozzájárultak a nők dominanciájához. Nemrég olvastam egy tanulmányt, amely az Evolution and Human Behavior című folyóiratban jelent meg, miszerint a gyengébb fizikummal rendelkező és kevésbé vonzó férfiak inkább baloldali nézeteket vallanak, míg az erősebb felépítésű, izmosabb, jobb külsővel rendelkező férfiak inkább jobboldaliak. https://888.hu/century-on/a-jobboldali-ferfiak-izmosabbak-4103155/ Nem csak a nőies férfiakra jellemző a balliberalizmus, hanem a férfias nőkre is. Minél inkább a biológiai nemtől eltérő vonásai vannak valakinek, annál inkább libsi-feminista-kommunista. Ennek valamilyen hormonális-genetikai okai lehetnek, érdemes lenne több tanulmányban utánajárni. 

Visszatérve Mária Teréziához: egy véres kezű, kegyetlen tömeggyilkos volt, aki hazugsággal, színészkedéssel, érzelmi manipulációval megszerezte a magyar nemesség támogatását is, hogy aztán háborúba és halálba küldhessen minket. Ez sikerült is neki, egy kivétellel: a székelyek ellenálltak. Mária Terézia 1763-ban megbízta a tábornokát, hogy szervezzen Erdélyben három székely és két román határezredet. A székelyek azonban meg akarták őrizni évszázados katonáskodási hagyományukat, kiváltságaikat, és ellenálltak a székely ezredek erőszakos felállításának. A tábornok parancsot adott katonáinak Madéfalva megtámadására, ahol a székelyek vezetői találkoztak. Egy havas téli éjszakán vad ágyútűzzel indított támadásban mintegy 200 embert (köztük ártatlan gyermekeket és asszonyokat) mészároltak le (Wikipedia). Erről az eseményről a mai napig megemlékeznek a Székelyek, ez volt a "Mádéfalvi veszedelem". 

Ez a különbség a Magyar és Székely férfiak között ma is látható. Egy Facebookos kommentcsatában hozzám is vágta valaki, hogy "az erdélyi férfiak elnyomják a nőket". Hát, szeretjük mi a nőket, csak nem hiszünk a női dominanciában, a női előjogokban és hatalmi pozíciókban. Egyenjogúságban hiszünk. Az a hihetetlen, agresszív feminista hadjárat, ami az utóbbi 50 évben tapasztalható, egyre távolabb visz minket ettől. Pedig lehetne tanulni a történelemből, csak ki az, aki manapság még bármit is tud Mária Teréziáról? Szinte senki. Viszont sok millióan megnéznek olyan femináci sorozatokat, mint "A Szolgálólány meséje". Sikeres az agymosás, nincs menekvés. Győzésre állnak a feminácik. Szegény családok, szegény gyerekek, szegény apák. „Még egy ilyen győzelem és végképp elveszünk”.