Szeressük egymást, gyerekek?

csipike.JPGGyerekkorom olvasmányából származik ez a mondat, a „Csipike” mesékből. Manapság ez lett az elhülyült  liberális gondolkodás egyik jellemzője. A mesékben még lehet helye, de valóságban hogyan tudnak felnőtt emberek így gondolkodni? Szeressük egymást akkor is, ha a másik ember bűnöző, az életemre tör, vagy rajtam élősködik? Szeressük egymást akkor is, ha bizonyos emberek aszociális módon viselkednek, a társadalom kárára élnek, drogoznak, mindenben az abnormalitást keresik? Azért aktuális ez a kérdés, mert rengeteg eset volt utóbbi időben, amelyben kiderült, hogy pont azok az emberek követtek el terrortámadásokat, akik nem tudnak (nem akarnak) beilleszkedni az európai társadalomba, ezért a többségnek előítéletei vannak velük szemben (teljesen jogosan!) és a liberális agymosottak mégis azt hangoztatják, hogy „szeressük egymást”. Szeressünk mindenkit a világon. Azt is, aki lemészárolja gyerekeinket, azt is, aki azért jön Európába, hogy itt a dolgozó többség pénzéből éljen, azt is, aki azért tüntet az utcákon, mert szexuális mássága miatt nem érzi magát eléggé elfogadottnak.

A liberális propaganda annyira átmosta az agyakat, hogy az emberek már fel sem merik tenni azt a kérdést, hogy: „miért is kellene mindenkit szeressünk?” Miért ne lenne jogunk azt mondani, hogy: „nem szeretem a bűnözőket, nem szeretem a terroristákat, nem szeretem a pedofilokat, stb.”? Nem merünk már elgondolkodni sem ezen a kérdésen, mert azonnal ott terem egy balliberális gondolat-rendőr és megvádol, hogy „te rasszista vagy, előítéletes vagy, gyűlölködő vagy!”. Pedig fontos lenne sok esetben kimondani ilyen gondolatokat, megélni az ilyen érzéseinket cenzúra nélkül. A Manchesteri merénylet után, amelyben egy muszlim fiatal bombát robbantott egy koncert után és 22 gyereket ölt meg, a liberálisok újabb koncerteket szerveztek és azt énekelték, hogy „dont look back in anger”. Tehát ne haragudjunk arra sem, aki felrobbantotta gyerekünket? Micsoda nyakatekert, kifacsart, felfordított, elmebeteg világ ez? Szeressük saját gyilkosainkat, ne haragudjunk rájuk? Nem tudom, honnan eredhet az ilyen világnézet. Valamilyen mazochizmus lehet mögötte, vagy az életösztön teljes hiánya, vagy a világbékéről álmodozók filozófiája. De sajnos a humanizmus és kereszténység nevében is képesek sokan ezt a „szeressük egymást” gondolatot abszolút és abszurd módon megkövetelni és terjeszteni. Eljött a jóságemberek uralma, egy új totalitarizmus, amely csak az emocionalitást, az együttérzést, az áldozat-szerepeket veszi figyelembe, és a józanul gondolkodókat, a többséget, a normalitást elítéli. Egy újfajta kommunizmus.

Főleg nők érintettek ebben a balliberális, eltorzult világnézetben, akik anyai ösztöneiket úgy látszik nem tudják másképpen kiélni, ezért az egész világon segíteni akarnak: meg akarják szüntetni az összes igazságtalanságot, szegénységet, nyomort, békétlenséget, elnyomást, háborút, előítéletet, stb. Persze ezt most azonnal, egyik napról a másikra, és világszerte. Ez látszik meg Merkel politikájából, ez látszik a német menekültügyi hatóság női vezetőjének viselkedéséből is, akit a napokban leváltottak, mert kiderült: több tízezer migránsnak adtak menekültjogot teljesen indokolatlanul, csak ezért mert „sajnálták őket”. Ez a pervertált anyai ösztön látszik meg abból a tényből is, hogy feminista szervezetek támogatják a migránsokat, még akkor is, ha ezek többségében nőgyűlölő, erőszakoskodó muszlim férfiak. Nem tudnak elszakadni attól a balliberális gondolatvilágtól, amiben csak a kijelölt áldozat-csoportokat szabad támogatni: ezek a csoportok azok, akikkel szemben az európaiak többségének állítólag előítéletei vannak, akik állítólag elnyomva vannak, akik állítólag hátrányos helyzetűek: tehát mindenki a világon, aki nem fehér keresztény férfi.

Saját magam is megtapasztaltam, hogy hová vezet ez a balliberális, női jóságember-mentalitás: saját családomat is egy olyan szervezet tette tönkre, amelynek célja az „elnyomott nők” megsegítése. Családvédelmi intézetnek álcázzák magukat, de valójában több ezer családot tehettek tönkre, legalábbis ezt látom abból, ahogyan a saját családomhoz viszonyultak. Még a megnevezésükben is benne van, hogy „esély” (Esély Szociális és Családvédelmi Egyesület). Nos, ők aztán egy pillanatig sem adnak esélyt a családoknak. Náluk az az alap-felállás, hogy minden nő elnyomott áldozat a családban, és minden férfi elnyomó, bántalmazó tettes. A család egy patriárchális egység, tehát meg kell szüntetni, fel kell számolni. Minden férfi bűnös, és ha ezt nem ismeri be, akkor „át kell nevelni”. Aki nem papucsférj, azt büntetni kell. Bármilyen eszközzel (válás, tartásdíj, gyerekek elvétele, stb.). Meg kell törni a férfiak uralmát. Nem ismerős ez valahonnan a múltból? A kommunisták és a nácik is kineveztek tettes-csoportokat és áldozat-csoportokat, aztán megpróbálták a társadalmat erőszakkal úgy átalakítani, hogy megfeleljen az elmebeteg elképzeléseiknek! Én már rettegek minden olyan szervezettől, aminek a megnevezésében benne van az „esély”, vagy „hátrányos helyzetű”, vagy „egyenlőség”, vagy bármi hasonló. Több száz ilyen szervezet van Magyarországon, és több ezer világszerte, Soros meg naponta hoz újabbakat létre. Ezek őrült, világmegváltó „forradalmárok”, akik minden közösséget, társadalmi egységet le akarnak rombolni, mert akkor mindenki egyenlő lesz és egyforma. Ebben az utópiában majd nem lehet senkit megkülönböztetni másoktól, ezért nem lehet senkit kiközösíteni, utálni, elüldözni, stb. Mindenki szeret mindenkit, mert egyformák vagyunk. Mekkora baromság ez, Istenem! Szeressem a feminácikat, szeressem a családom hóhérjait? Dehogy szeretem!

Mindenkit arra bíztatok, hogy merjen kiállni és ellenállni ennek az agymosásnak. Merjük kimondani: nem szeretem a muszlim vallású embereket. Lehet, hogy többségében békések és (az ő szemszögükből nézve) jó szándékúak, de az európai kultúra szemszögéből nézve egy olyan tömeg, mely teljesen idegen, képtelen beilleszkedni Európában, és szaporodással fenyegeti a létünket. Miattuk nőtt a bűnözés Európában, miattuk nőtt a terrorveszély, miattuk kell hatalmas költségeket kifizetni az Európai adófizetők pénzéből. Ugyanígy kimondhatjuk azt is, hogy: nem szeretem a cigányokat. Ők is képtelenek voltak több száz éve beilleszkedni Európában, közöttük is magas a bűnözés, őket is mi kell eltartsunk. Miért kellene szeretni ilyen népcsoportokat? Le a kalappal Miskolc polgármestere előtt, aki ki merte mondani, hogy Miskolcon a bűncselekményeket közel 100%-ban cigányok követik el. Ritkaság az ilyen nyilatkozat, mert a balliberális gondolat-rendőrség azonnal lecsap mindenkire, aki ki meri mondani az igazat. Nyugat-európában megsokszorozódott a bűncselekmények száma, és az elkövetők javarészt migránsok. A hatóságok mindent elkövetnek, hogy ez ne jelenjen meg a statisztikákban, de hiába, mert az emberek naponta megtapasztalják saját bőrükön, és látják, hogy kik az elkövetők.

Szóval, kedves libsi migránssimogatók, feministák, globálnyikok és sorosnyikok: elegünk van belőletek. Hiába uraljátok a sivalkodásotokkal és nyavalygásotokkal a médiát, hiába próbáljátok ránk erőltetni az elmebeteg utópiátokat, szerencsére egyre többen vagyunk, akik nem dőlnek be ennek az agymosásnak. A jólétben elhülyült Nyugateurópa talán elveszett, de a Visegrádi négyek országaiban nincs esélyetek, és fordulhat még a kocka máshol is, pl. Ausztria és Olaszország is kezd ébredezni. Mint egy vírus, úgy terjedt az öngyilkos, romboló liberalizmus: az emberek humanitárius, együttérző, szolidáris, emocionális, toleráns ösztöneire rátelepedve próbálta az utópiáját megvalósítani. Védetlenné tett minket olyan bevándorlókkal szemben, akiket kinevezett „áldozatnak”, holott ők gátlástalanul elfoglalják országainkat és abszolút intoleráns módon bánnak el majd velünk, ha többségbe kerülnek. Ez a tömeges migráció támogatása volt a liberalizmus utolsó húzása: ez egy akkora gazemberség volt, hogy minden épeszű ember rájött: a liberalizmus egy rákfene. Már rég el kellett volna küldeni ezt a pár százalékos liberális őrültet a francba, mert iszonyatos károkat okoztak, de most már végük van, hála istennek. Hosszú időre el fognak tűnni a politikából. Visszatérünk a konzervatív értékekhez. A társadalom azokat kell támogassa, akik nem deviáns módon viselkednek. Ez a társadalom érdeke. Minél több ember illeszkedjen be közösségekbe, nőjön fel családban, tanuljon, dolgozzon, tartsa be a törvényeket. Elég volt abból, hogy a drogosokat, bűnözőket, abnormális és perverz embereket, a kinevezett „áldozatcsoportokat” támogassuk, miközben nincs elég pénz arra, hogy aki családot alapítana, annak legyen otthona. A libsik által kinevezett tettes-csoport, a fehér keresztény férfiak meg gürcöljenek és húzzák az igát, fizessék az adót, hogy a sok semmirekellő élősködőt eltartsuk. Elég volt. Nem érdekel, hogy ha bárki ezért rasszistának vagy szívtelennek gondol engem. Nem érdekel, ha előítéletesnek tartanak. Van életösztönöm, nem vagyok mazochista, és meg akarom védeni a gyerekeimet. Nem szeretek mindenkit a világon. Senkit nem szeretek, aki veszélyezteti Európa jövőjét vagy kárt okoz az itt élő embereknek.

Aki a világon mindenkit szeret, az valójában senkit nem szeret, és nincs értékrendje sem. Fogalma sincs arról, hogy van jó és rossz, van hasznos és káros viselkedés. Az értékek elmosása, összemosása, elködösítése a modern ember és a liberalizmus egyik nagy vétke. Nem kell mindenkit szeretni. Minden közösség érdeke, hogy csak a számára hasznos - vagy legalábbis nem káros - embereket és viselkedést támogassa. A társadalom ki kell szűrje magából a káros, haszontalan, élősködő, rosszindulatú, bűnöző, abnormális, perverz viselkedést. Ezért nem lehet, és nem is kell mindenkit szeretni. Nem szabad engedni, hogy a liberalizmus miatt támogassuk mindezeknek az ellenkezőjét, csak azért, mert a humanitás nevében ezt próbálják ránk erőltetni. Sok fejlett kultúra elbukott az ilyen liberalizmuson és eltűnt a világtörténelemből. Ne akarjuk a példájukat követni.  

https://888.hu/article-felmentettek-a-menekultkerelmet-osztogato-nemet-hatosag-vezetojet

https://www.hirado.hu/2017/05/23/tobben-meghaltak-egy-manchesteri-robbantasban/

https://pestisracok.hu/kertesz-imre-europa-gyerekes-es-ongyilkos-liberalizmusa-miatt-hamarosan-alahanyatlik/