Nyelik a Soros-propagandát, mint kacsa a nokedlit

screen-shot-2017-12-08-at-13_40_21.pngA Szargetini jelentés megszavazásával egyidőben elöntötte a közösségi médiát a Magyar Kormányt támadó Soros-propaganda is. Még olyan ismerőseim is elkezdték osztogatni ezeket a hazugságokat, akik azelőtt soha nem politizáltak. Alattomos és manipulatív az ilyen kampány, egyetlen célja az, hogy meggyengítse a kétharmados többséggel megválasztott kormányt. Két irányvonala van a propagandának: egyik azt célozza meg, hogy éket verjen a kormány és az emberek közé: azt mondják, hogy az EU nem a magyar embereket ítélte el és bünteti, hanem a magyar kormányt. Ez ugye eleve ellentmondás, hiszen a magyar emberek választották meg a magyar kormányt, és nem csak 4 évvel ezelőtt, hanem 2018-ban is. Nem is akármilyen többséggel. Hogy ez az ellentmondás miért nem tűnik fel a propagandát benyelőknek? Nem tudom. Az emberi butaság végtelen.

A propaganda másik irányvonala a szociális érzékenységű embereket célozza meg. Szegény menekültek, szegény kilakoltatott devizahitelesek, szegény éhező és szegregációba taszított cigányok, szegény sérült és nyomorék gyerekek, akiktől megvonta a kormány a támogatásokat, stb. Ez is mind hazugság, és azért is undorító manipuláció, mert pont a 2%-os libsi kisebbség a leggazdagabb ebben az országban, és soha semmilyen szolidaritást vagy együttérzést nem mutatott a szegényekkel szemben. Gyurcsánynak csak megbecsülni lehet a sokmilliárdos vagyonát, mert külföldi számlákra menekítette egy részét.(http://www.origo.hu/itthon/20180201-gyurcsany-ferenc-vagyonnyilatkozat.html, http://www.origo.hu/itthon/20180205-gyurcsany-ferenc-apro-piroska-stroman-kisz-mszp.html). Vagy lehetne említeni Ungár Pétert is, aki ugyancsak mindig a szegények és "hátrányos helyzetűek" mellett áll ki látszólag, közben 15 milliárdos vagyonából csak balliberális propagandára hajlandó áldozni. (https://index.hu/belfold/2018/06/07/az_lmp-s_ungar_peternek_15_milliard_forint_a_vagyona/)  Botka "Rolex" László is egy igazán szociális érzékenységű ember lehet: https://ripost.hu/cikk-sokmillios-luxusorak-szerelmese-botka-rolex-laszlo-miert-tuntette-el-oket-a-vagyonnyilatkozatabol. A nagy filantróp példaképük, Soros is csakis segíteni akar az embereken. Aki több ország valutáját spekulációval bedöntötte, ebből meggazdagodott, és sokmillió embert taszított szegénységbe, munkanélküliségbe, öngyilkosságba. Malájziából pl. ezért van kitiltva Soros. (http://www.demokrata.hu/hir/malajziaban-drukkolnak-soros-terroristava-nyilvanitasaert)

Ezeket az embereket soha nem érdekelte a szegények és elesettek sorsa. Ők csak rájöttek, hogy a 2%-os libsi pénzmágnás réteg soha nem tud demokratikus választásokon nyerni, ezért meg kell nyerjék maguknak a szocialistákat, akikkel együtt kormányozni tudnak. Mint egy okos egér, amely felült a buta elefánt hátára és a fülébe súgva irányítja azt. Évtizedekig hatalmon tudtak maradni ezzel a módszerrel Magyarországon is, ez volt az MSZP-SZDSZ koalíció. Aztán jött Orbán Viktor, és vége lett ennek a libsi uralomnak. Ezért támadják Orbánt ádázul és vég nélkül. Bármilyen eszközzel, bármilyen manipulatív propagandával. Tudják jól, hogy pont a szociálisan érzékeny emberek nagyon naivak és bármit elhisznek. Ezért céloznak erre a propagandájukban is.

Orbán a libsik gazdasági érdekeit sértette meg, ezért akarják kinyírni őt minden áron:

- Orbán bevezette a bankadót, megszüntetve a bankok extraprofitját. Bevezette az ingyenes kézpénzfelvételt, ezzel is sértve a libsi bankárok érdekeit.

- Orbán rengeteg intézkedést hozott a devizahitelesek megmentésére. Ezzel is sértette a libsik érdekeit, hiszen ezáltal a bankok nem tudták a devizahitelekből származó hatalmas nyereségeiket megtartani.

- Orbán visszavásárolta a közműcégeket, melyeket a balliberális kormányok azelőtt eladtak külföldi cégeknek. Azelőtt folyamatos gázár és villanyár-emelések voltak jellemzőek, most meg rezsicsökkentés.

- Orbán megakadályozta a fizetős egészségügy bevezetését, amit Gyurcsányék azelőtt elkezdtek. A libsik ezen a területen is hatalmas profitot akartak bezsebelni, ez elúszott.

- Orbán megszüntette a kötelező magán-nyugdíjpénztár tagságot. Ezek a pénztárak "működési költségként" bármilyen összegeket elszámolhattak, bezsebelhettek. Megszűnt ez az extraprofit is.

- Orbán bevezette az ingyenes étkeztetést az óvodákban, iskolákban. Bevezette az ingyenes tankönyvet. Ez is egy jó üzlet volt azelőtt a libsi tankönyvkiadóknak. Monopolhelyzet, extraprofit. Nem csoda, hogy azóta rendszeresen támadják a tankönyveket, mindenféle mondvacsinált indokokkal.

- Orbán plázastopot vezetett be, és megadóztatta a multinacionális áruház-láncokat, akik nem voltak hajlandóak adót fizetni Magyarországon, hanem adóelkerülési trükkökkel külföldre vitték a nyereségüket. A plázapiac izraeli befektetők kezében van, akik gazdasági érdekei ezzel sérültek. Csodálkozik bárki is, hogy ezután a libsik támadják Orbánt?

- Orbán nem engedte be a migránsokat, és ezzel is sértette a libsik érdekeit, hiszen ők olcsó munkaerőben reménykedtek, akiket rabszolgaként lehet dolgoztatni. Évek óta panaszkodnak, hogy munkaerő-hiány van, de azért magasabb béreket fizetni, azt nem akarnak, és a munkakörülményeken sem javítani. Inkább behoznának külföldi olcsó munkaerőt. A magyar embereknek jó, ha munkaerő-hiány van, a libsi kizsákmányoló cégvezetőknek nem jó.

Sorolhatnám még hosszasan azokat az Orbán által bevezetett intézkedéseket, melyek a magyar lakosság érdekeit és jólétét szolgálták, viszont veszteséget okoztak a libsiknek. A libsik a gazdaság minden területén érdekeltek voltak, ahol nem volt konkurencia, és az embereket gátlástalanul ki lehetett zsákmányolni, extraprofitot bezsebelni. Közműcégek, egészségügy, oktatás, bankok, nyugdíj, stb. Ezért döbbenetes, hogy sokan elhiszik a balliberális pártok "szociális érzékenységről" szóló meséjét. Pont az ellenkezője igaz. Orbánék tettek meg mindent, hogy az embereknek segítsenek, hogy széles körben tudjanak minél többen felemelkedni, költségeiket csökkenteni és bevételeiket növelni. Sikeres munkahelyteremtés, bérek emelkedése, rezsiköltségek csökkenése, családtámogatások és adókedvezmények, otthonteremtési kedvezmények, ez mind-mind arról szól, hogy ne a 2%-os libsik legyenek még gazdagabbak az emberek kárára, hanem fordítva. 

Kedves szociálisan érzékeny barátaim! Mielőtt benyelnétek a libsi-propagandát és szorgalmasan terjesztenétek ezeket a hazugságokat: gondoljátok át, és nézzetek utána a tényeknek. Legyetek óvatosak és nem hiszékenyek, mikor egy látszólag jogos Orbán-ellenes támadást láttok. Már az időzítésből is gyanús lehet a dolog, ha ilyen Szargentini-támadásokkal egyidőben jelennek meg ezek. A libsik intelligens emberek, és pontosan tudják, hogy mit fogtok elhinni, milyen manipuláció lesz sikeres nálatok. Ne legyetek nokedlit nyelő kacsák. Át kell mindig gondolni, hogy kinek-milyen érdeke fűződhet az ilyen támadásokhoz, és kinek van pénze gyakorlatilag korlátlanul terjeszteni a libsi propagandát. Utána kell nézni, hogy honnan ered valamilyen információ. A Soros-hálózat elég átláthatatlan, de vannak egészen nyilvánvalóan Soros érdekkörébe tartozó álcivil- szervezetek, akik hihetetlen mennyiségű hamis információt képesek terjeszteni, és naiv emberekkel elhitetni. Számomra elég ijesztő és szomorú, mikor azt látom, hogy értelmes, gondolkodó emberek milyen könnyen bedőlnek az egyértelműen hazug, rosszindulatú, megtévesztő, manipulatív propagandának.

És még szomorúbb számomra az, hogy keresztény emberek is képesek Soros oldalára állni. Pedig az egyik fő különbség a keresztény és a zsidó kultúra között pont az etikus viselkedés és értékrend. Ha egy zsidó kihasználja egy tudatlan, buta ember hiszékenységét, és kicsalja a pénzét vagy becsapja, akkor megveregetik a vállát, és azt mondják neki "Jó üzletet csináltál". Ha egy zsidó kihasználja egy pénzügyi gondokban küszködő ember kiszolgáltatottságát, és uzsora-kamatú kölcsönt ad neki, akkor is megveregetik a vállát, és azt mondják neki "Jó üzletet csináltál". Ha egy zsidó hazugsággal és mások megtévesztésével jut anyagi előnyhöz, akkor is megveregetik a vállát, és azt mondják neki "Jó üzletet csináltál". Soros vagyona is így keletkezett. De ez keresztény emberek számára elfogadhatatlan. Mi nem mások kihasználásával és tönkretételével akarunk meggazdagodni. Ezért érthetetlen és elfogadhatatlan számomra, hogy keresztény emberek is bedőlnek a Soros-propagandának. És hiába próbáltam felhívni rá a figyelmet: azzal védekeznek, hogy ők nem libsik, hanem csak a szegény menekülteken akarnak segíteni. És nem akarják, hogy őket megbélyegezzék "libsi"-nek. Szóval teljesen jól működik a Soros-propaganda: pont a szociális érzékenységre épülő hamis érvekkel veszik be még a keresztény embereket is, akik eleve el kellene utasítsanak minden Soros-propagandát, mert a zsidó mentalitás (és az iszlám is) teljesen ellentétes a keresztény elvekkel. Ebben a vitában nem lehet semleges maradni és ezt mondani, hogy "én nem vagyok libsi", miközben Soros-propagandát olvasol és terjesztesz. Állást kell foglalni és védekezni, egyértelműen kiállni a keresztény Európa mellett. Ahogyan István király és Koppány között is választani kellett, úgy kell most is választanunk, hogy keresztények maradunk-e, vagy muszlimokká válunk, és el kell azt is döntsük, hogy eltűrjük-e a libsi uralmat, a liberalizmus terjedését Európában, vagy nem. 

Nagy Ervin filozófus következőképpen fogalmazta meg ezt a két ellentétes világnézet jellemzőit:

"Egyre inkább mélyülni látszik a szakadék Európa legfőbb szellemi törésvonala mentén. A felvilágosodás individualizmusa – amely a mindenek felett álló, abszolút szabad „istenember” bölcsője – és a kereszténység közösségbe vetett hite, illetve értékelvűsége között. Mindkettőnek lenne létjogosultsága ugyan, de míg az utóbbi mértékletességet gyakorol, addig az előbbi egyre inkább szélsőségesebbé válik – ezáltal esélyt sem adva a közös nevezőre jutásnak.

Magatartásában a szélsőséges gőg (hübrisz) és az alázat; illetve a mérhetetlen önzőség és a mértékletes szeretet között látunk egyre nagyobb szakadékot, amely a túlzások miatt egyre kevésbé képes a párbeszédre. Mondhatni, hogy a felvilágosodás kori értékek politikai artikulációja, a liberalizmus modern kori formája aránytévesztés hibájába esett, ami lehetetlenné teszi az értékek valamiféle szintézisét.

Európa szellemi hagyománya kettősséget mutat ma. Az első (és korábbi) forrás a kereszténység mint értékteremtő hagyomány, függetlenül az azt közvetítő, sokszor csetlő-botló, de mindenképpen jó szándékú egyházi intézményektől és az egyházszakadásoktól. A Teremtőben, illetve a létezéséből fakadó transzcendens normákban való hit, a tízparancsolat iránymutatása, a jézusi szeretet „személyen-túlisága”, a családi közösség szentsége, az embertársaink iránti alázatosság és a közösségekbe vetett hit – mind-mind a keresztény szellemiség alappillérei. Ezáltal az ebben a szellemi kategóriában élő európai embernek ezek mind iránymutatásként szolgálnak döntéseihez, cselekedeteihez.

A másik európai hagyomány jóval fiatalabb, talán kevésbé tűnik kopottnak. Leginkább, mert a modernség hamis látszatát is önmagára öltötte. A felvilágosodás korában kialakuló „naiv hit”, mely szerint a természet teljes mértékben megismerhető, legyőzhető és átalakítható egyfajta „polgári”, Isten és transzcendens normák nélküli mesterséges élettérré, egy modern társadalommá, amely a szabad individuumok cselekvési területe lesz, a másik európai hagyomány alapja.

Az első, a keresztényi hagyomány leginkább a kereszténydemokráciában, illetve a konzervativizmusban, és néhol a nemzeti radikalizmusban jelenik meg, mint politikai tartalom. Az utóbbi pedig a liberalizmusban, illetve a marxizmust levetkőző szociáldemokráciában."

http://polgarportal.hu/nagy-ervin-parhuzamos-politikai-valosagok/