Kutyák a babakocsiban, avagy Európa demográfiai katasztrófája

kutya-gyerek-anya_1.jpg

Egy ismerősöm mesélte, hogy Brüsszelben már a megszokott városképhez tartoznak a fiatal nők, akik kutyát sétáltatnak babakocsiban, gyerek helyett. Nem vállalnak gyereket, mert az kötöttséget jelent, felelősséget jelent, gondoskodást, kényelmetlenséget. A feminizmus és liberalizmus által agymosottak csak a saját kényelmüket, saját önmegvalósításukat, saját függetlenségüket tartják szem előtt, és nem érdekli őket, hogy a társadalom fenntartásához minden házaspár legalább 2 gyereket kellene felneveljen. Szimbolikus hely ez a Brüsszel, nem véletlen, hogy pont ott lehet ilyen emberi torzulást, korcsulást leginkább látni. Európa liberális fővárosa. És az sem véletlen, hogy pont ott van a muzulmán bevándorlók egyik legnagyobb gettója, Molenbeek, ahol már a bevándorlók átvették az uralmat és ahová a belga állami szervek be sem merészkednek. Az sem véletlen, hogy Belgiumban az újszülötteknek adott leggyakoribb név már évek óta Mohammed. Európa több ezer éves városai, kultúrája a végéhez értek. A Római birodalom hanyatlásához hasonló szürreális végképek ezek, ahol a babakocsis kutyák, muszlim gettók és rendszeres terrortámadások jellemzik Európa fővárosát.

Azt hiszem, minden értelmes ember tudatában kell legyen annak, hogy ha nem születik elég gyerek Európában, akkor előbb-utóbb bevándorlók fogják betölteni azt a hiányt, ami a csökkenő lakosságban keletkezik. Évtizedek óta fogy a lakosság minden európai államban, hiszen kb. 1.5 az átlag gyerekszám szinte mindenhol. Politikusok is tisztában vannak azzal, hogy ennek a következménye munkaerő hiány és a nyugdíjrendszer összeomlása lesz. Rengeteg megoldási kísérlet született már erre a problémára, adókedvezménnyel és otthonteremtési támogatással ösztönzik a gyerekvállalást. Érezhető javulást nem hoztak ezek az intézkedések. Pár százalékkal nőtt a szülések száma Magyarországon az utóbbi években, de a megcélzott 2.1 átlag gyerekszámtól még nagyon messze vagyunk. Sokkal erősebb beavatkozásra lenne szükség, mert a liberalizmus és feminizmus évtizedek alatt olyan mértékben lerombolta a gyerekvállalás és család szerepét a társadalomban, hogy ugyancsak évtizedek kellenek ahhoz is, hogy ezt helyrehozzuk. És még csak el sem kezdtük lényegében a felépülést, hiszen utóbbi időben is voltak családellenes, szülésellenes reakciók a balliberális oldalon, mikor Kövér László és Ákos arról nyilatkozott, hogy a nők egyik legfontosabb szerepe a gyerekvállalás és nevelés lenne, és ehhez kellene visszatérjünk. Hihetetlen médiahiszti követte ezeket a kijelentéseket, pedig teljesen igazuk van: ha nem akarunk kihalni, ha fenn akarjuk tartani a társadalmunkat, akkor el kell érni legalább a kétgyerekes átlag családmodellt, vissza kell térni a hagyományosabb, konzervatív életformához és értékekhez, ahol a család és gyereknevelés központi szerepet játszik. Öngyilkosság a liberálisok és feministák rombolása, akik még most is képesek voltak kiállni amellett, hogy senki ne szóljon bele a nők gyerekvállalási döntéseibe, mert ez csakis az egyén önálló, független döntése lehet. Szerintük nincs társadalmi felelősség, az nem számít, hogy lesz-e elég munkaerő és adófizető pl. a nyugdíjrendszerünk fenntartásához. Ezeket az embereket pár napra el kellene küldeni az őserdőbe, hogy lássak: mire jutnak a nagy önállóságukkal, függetlenségükkel. Hány napig tudnak túlélni a társadalom támogatása nélkül. A közösség nélkül, amire ugye szerintük nincs szükség, amit nem akarnak támogatni gyerekvállalással.

A feministákat és liberálisokat az őserdőbe vagy egy lakatlan szigetre küldeni már fél siker lenne. De tréfát félretéve: vannak jó javaslatok az asztalon, amivel gyorsan és hatékonyan kezelhetni lehetne a demográfiai problémákat. Ilyen az a javaslat, hogy a nyugdíjak egy részét mindenki a gyerekei adóbefizetése alapján kapja. Ezzel érdekeltté válna mindenki, hogy gyerekeket vállaljon és neveljen fel, hiszen csak akkor lenne megfelelő nyugdíja. A Budapesti Demográfiai Fórum 2. című konferencián beszélt nemrég Demény Pál demográfus, aki "előadásában ismertette két harminc évvel ezelőtt megfogalmazott szakpolitikai javaslatát, amely véleménye szerint segítené a demográfiai válság megoldását. Javaslata szerint a kormányoknak a nyugdíj mértékének meghatározásánál figyelembe kellene venni azt is, hány gyermeket nevelt fel valaki, és ezt magasabb összeggel kellene jutalmazni. Emellett a nyugdíjasok arányának növekedését a szavazójoggal rendelkezők körében ellensúlyozni kellene azzal, hogy a kiskorú gyerekeket nevelők a gyerekeik nevében szavazhassanak – tette hozzá.Szólt arról is, hogy nem feltétlenül elegendő az anyagi támogatás a születésszám növeléséhez, egyfajta “spirituális, kulturális” változásra is szükség van ehhez."

Tehát már 30 éve ismert a probléma és megvannak a javaslatok az orvoslására. Csak éppen bátor politikusok kellenének, hogy meg is valósítsák, akik nem a következő választásokig terveznek, hanem hosszú távon. És nem csak anyagi támogatás kellene, hanem egy ugyan olyan hatékony - csak ellenkező irányú - társadalmi értékrend-változás, mint amit a feministák és liberálisok elértek a családromboló ideológiájukkal. Kampányolni kell a gyerekvállalásért, a családért, a hagyományos, konzervatív értékekért. Másképp nem lehet visszafordítani a demográfiai hanyatlást. Szem előtt kell tartani, hogy a világunk egyre nyitottabb, a globalizáció miatt olyan népcsoportokkal kerültünk versenybe, ahol az átlag szülésszám 4-5-6 gyerek családonként. Az Iszlám vallás által meghatározott női szerep miatt hatalmas a népszaporulat az Iszlám országokban és ugyanez a helyzet Afrika legtöbb államában is. Az fogja európát is benépesíteni a jövőben, aki elég gyereket szül, és a jelenlegi európai elkényelmesedett, liberalizmussal elhülyített lakosság nem tud a bevándorlókkal lépést tartani, alul fog maradni, ha hatékony ellenlépéseket nem teszünk.

A gyerekszámhoz kötött nyugdíj a leghatékonyabb eszköz erre. A nyugdíjrendszer amúgy is akkor a legbiztonságosabb és hatékonyabb, ha a fiatalabb generáció fizeti az idősebb generáció nyugdíját. Azért alakult ki szinte minden országban ez a rendszer, mert sokkal biztonságosabb, mint az egyéni megtakarítás. Magánnyugdíjpénztárak becsődölhetnek, bankok tönkre mehetnek és az egyéni megtakarítás odaveszik. De ha az ember saját gyerekei fizetik a nyugdíját, akkor az nem veszik el. Ehhez persze az kell, hogy mindenki gyereket vállaljon és neveljen fel. Ez lenne amúgy is a cél, ezzel egy csapásra meg lehetne oldani a nyugdíjkérdést és a demográfiai problémát is, illetve nem lenne szükség bevándorlókra. Európa megmaradhatna olyannak, amilyen ezer év fejlődés után lett. Tűnjenek el a babakocsis kutyák, tűnjenek el a bevándorló gettók, szűnjön meg a terrorizmus. Minden ép eszű ember ezért kell küzdjön, ezt kell legfontosabb kérdésként kezelni és megoldani mindannyiunk segítségével, összefogásával.

http://demokrata.hu/velemeny/kover-laszlo-kimondta

https://mno.hu/belfold/demografiai-zuhanas-8-evunk-van-hogy-kitalaljunk-valamit-1312261

http://ferfiakklubja.hu/fk_magazin/a_ferfi_utja/miert_nem_vallalnak_gyereket