Sikeres érzékenyítés

billionaire-investor-george-soros-tells-the-eu-to-accept-millions-of-refugees-every-year-616541.jpgAz „érzékenyítés” lett utóbbi idők divatszava. A liberális propaganda-gépezet által a többségre ráerőltetett „nevelés”-ről van szó. Arról, hogy mindenki megfelelően és kellően érzékenyen viszonyuljon olyan kérdésekhez, mint a melegek elfogadása, migránsok befogadása, az abortusz legalizálása, vagy a női emancipáció megvalósítása. Ennek érdekében üzemeltet Soros egy civil szervezetekből álló magánhadsereget, akik aztán lenyomják a torkunkon a szép új megálmodott világuk szabályait. Hogy tudjuk, mit szabad gondolni, hogyan kell viselkedni, milyen véleményt szabad képviselni.

Ezért volt a legutóbbi Cannes-i filmfesztiválon már 15 film, melynek témája a homoszexualitás (http://hvg.hu/kultura/20180511_meleg_filmek_cannesban), ezért büszkélkedtek ugyanott a színésznők azzal, hogy ők is kurválkodtak filmszerepek megszerzéséért (meetoo), ezért tartanak Soros emberei továbbképzéseket a bíróságokon (http://www.origo.hu/itthon/20180525-helsinki-bizottsag-erzekenyites-soros.html), ezért foglalták el Soros emberei az egyetemeket is, ahol kizárólag balliberális, feminista nézetekkel rendelkező oktatókat tűrnek meg (http://eduline.hu/felsooktatas/2017/8/30/nyilt_level_kozvelemeny_zsarnoksaga_R8GYLK ), ezért cenzúráz a facebook minden olyan megosztást, ami nem felel meg a balliberális utópiának (https://magyaridok.hu/belfold/a-facebook-cenzurazta-a-cenzurat-2953618/).

Miért kellene ezt a propagandát/cenzúrát elfogadnunk? Ugyanilyen módszerekkel terjesztették a kommunizmust és fasizmust is. Kritikusan gondolkodó emberek nem hagyják magukat ilyen módon befolyásolni, nem fogadnak el semmilyen nyomásgyakorlást. Sőt, nem csak hogy nem fogadjuk el, hanem még ellenkező hatást is vált ki bennünk, mint amire nevelni akartak. Ezt látom saját magamon is, és másokon is: pl. számomra teljesen elfogadott volt a homoszexualitás, semmilyen előítéletem nem volt velük szemben. Nem tehetnek róla, hogy így születtek, nyugodtan éljenek úgy, ahogyan természetüknek megfelel. De mióta ilyen agresszív módon akarják elfogadtatni a másságukat, mióta utcai felvonulásokat tartanak, mióta minden filmben szerepelnie kell legalább egy meleg párnak, azóta ellenszenvet érzek irántuk, és semmilyen módon nem támogatom azt, hogy házasodhassanak és családot alapíthassanak. A balliberális propaganda ellenkező hatást váltott ki bennem. Ugyanez a helyzet a feminizmussal is: számomra a nők egyenjogúsága magától érthető, kérdésen kívüli téma. De ha látom ezeket a hormonzavaros, lelkibeteg, férfigyűlölő nőjogi aktivistákat, akkor elutasítom a feminizmust is. És ugyanez a helyzet minden más „hátrányos helyzetű” áldozat-csoportoknál is: ellenkezést vált ki belőlem az, ha erőszakkal vagy propagandával akarnak elfogadtatni áldozat-szerepeket, pozitív diszkriminációt és hasonló balliberális őrültségeket. Ellenkezést vált ki belőlem, ha a balliberális hazugság-gyár azt akarja bemagyarázni nekünk, hogy a migránsokra szükségünk van, hogy nem jelentenek biztonsági kockázatot, hogy gazdaságilag is előnyünkre vállnak és nem terhelik meg az európai országok szociális hálóját. Mindannyian láttuk az utóbbi évek iszlám hátterű terrortámadásait. Mindannyian tudjuk, hogy nem szakképzett munkaerő, hanem részben analfabéta tömegek jönnek Európába. Mindannyian tudjuk, hogy mennyire eltérő kultúrájú és identitású a migránsok többsége, aki beilleszkedni képtelen és ellenségként tekint a keresztényekre.

Ezek után érthető, hogy ellenkező hatást vált ki a balliberális propaganda: hiszen látjuk, hogy: vagy a valóságtól elszakadt, naiv, álmodozó emberek próbálják népszerűsíteni a migrációt, vagy pedig ők is tudják, hogy mi a valóság, de ennek ellenére tudatosan terjesztik a megtévesztő balliberális propagandát, valamilyen érdektől vezérelve. Mert pl. Sorostól kapják a fizetési csekket, vagy mert baloldali pártok képviselői és abból indulnak ki, hogy a migránsok majd rájuk szavaznak. Mindkét esetben teljesen elfogadhatatlan a magatartásuk, és minden gondolkodó emberben ellenérzést kell keltsen. Az érzékenyítés sikeres, csak nem úgy, ahogyan a libsik elképzelték, hanem pontosan ellenkező hatással. Egyre több országban felismerik a Soros-propaganda veszélyeit, és jobboldali, migránsellenes kormányokat választanak: Magyarország, Lengyelország, Ausztria, Csehország, és most már Olaszország is jó példa arra, hogy a Soros által gerjesztett migrációs hullámok felrázták az európai szavazókat, felhívták a figyelmüket, hogy ébresztő: itt egy demokratikus felhatalmazás nélkül hatalomra törekvő világmegváltó őrült akar dönteni a jövőnkről.

Sokáig azt hittük, hogy a háttérhatalomról szóló történetek csak összeesküvés-elméletek. Hogy nincs semmi alapja annak a híresztelésnek, hogy a pénzvilág hatalmasai irányítják háttérből a politikát. Aztán kiderült, hogy mégis így van: Soros rendszeresen tárgyal Brüsszelben, a spekuláns lobbistái tavaly 44-szer találkoztak Junckerékkel: https://pestisracok.hu/igy-iranyitja-soros-brusszelt-spekulans-lobbistai-tavaly-44-szer-talalkoztak-junckerekkel/ . Ennyi előnye van tehát a migránsválságnak: felszínre hozta az évtizedek óta háttérben folyó balliberális propagandát. Tudatosította bennünk, hogy ne hagyjuk magunkat, védekezzünk és figyeljünk oda az ilyen alattomos manipulálási kísérletekre.  Fene se gondolta volna, hogy a James Bond filmekből ismert világuralomra törő gonosz öregemberek tényleg léteznek. Tényleg beférkőzte magát ennek az őrülnek a hadserege minden fontos intézménybe, és észrevétlenül irányítják a mindennapi életünket, döntenek a jövőnkről. Most legalább láthatóvá váltak ezek a folyamatok, és tudunk védekezni ellenük.

Engem már kellően megérzékenyítettek-kiérzékenyítettek-felérzékenyítettek Sorosék. Utálok mindent, ami liberális, és minden további érzékenyítéssel csak arra hívják fel a figyelmemet, hogy mi az, ami ellen harcolni kell. Vagy ahogyan Claudio Borghi Aquilini olasz képviselő mondta a napokban: "Soros aggódik az új olasz kormány miatt? Akkor jó úton járunk”.

Azért is szomorú ez az ellenhatás, amit a libsi propaganda okoz, mert eredetileg én is egy toleráns, liberális, a gyengébbekkel szolidaritást vállaló ember voltam, Tamási Áron szavaival élve "megfogadtam, hogy a szegények és az elnyomottak zászlaját fogom hordozni, bármerre vezéreljen is az utam." (Ábel a rengetegben). Ezt a jelmondatot ma már nem tudom követni, mert a libsik kisajátították az áldozatszerepeket és az "elnyomottak" ma már nem azok, akikre valóban illene ez a kifejezés, hanem áldozatszerepbe bújt követelőző, erőszakos, okostelefonos migránsok / áldozatszerepbe bújt követelőző, erőszakos, konfliktuskereső, feminista nők / áldozatszerepbe bújt követelőző, erőszakos cigányok / áldozatszerepbe bújt követelőző, erőszakos homoszexuálisok, stb. Ezek az "elnyomottak" semmilyen felelősséget nem vállalnak a saját helyzetük miatt, semmilyen saját kezdeményezésük nincsen, hogy kikerüljenek a hátrányos helyzetükből, hanem ehelyett hangosan és agresszíven hibáztatják a többséget, amely szerintük okozza a hátrányos helyzetüket. A többség előítéletei, kirekesztő magatartása, rasszizmusa okozza szerintük a hátrányos helyzetüket. Nos, ez már egy fordított helyzet, itt már a "hátrányos" kisebbségek próbálják a többségre ráerőltetni a véleményüket és nézeteiket, zsarolni a többséget, leigázni a többséget. Ezzel már nem tudok azonosulni. Ez a hangos, hisztériás és erőszakos libsi csűrhe felelős azért, hogy a társadalmi csoportok között egyre nőnek az ellentétek, sokasodnak a konfliktusok, és a valódi áldozatok háttérbe kerülnek, mert ők nem tudják hallatni a hangjukat az erőszakos libsi propaganda mellett.

https://pestisracok.hu/erzekenyito-konferenciara-keszul-a-ceu/

https://www.hirado.hu/kulfold/kulpolitika/cikk/2018/04/18/bezar-a-starbucks-egy-delutanra-a-dolgozok-erzekenyito-oktatasa-miatt/

https://pestisracok.hu/szegeden-mar-erzekenyitik-az-ovonoket-a-migransgyerekekre/